سلام خانوما میشه بگین شما تو اطرافیانتون کسی مثل جاری من دارین یا نه؟دوقلوهای جاریم 18 ماهشونه خیلی بچه هاشو بخصوص دخترشو با دختر من از لحاظ رشد جسمی مقایسه میکنه با اینکه دخترم لاغره ولی چون قدش از دختر اون که بزرگترم هس بیشتره خیلی حرص میخوره جوریه که اون یکی جاریامم میگن؛همش میاد میگه بچه هامو بردم بهداشت وزن و قدشون عالی بود درصورتی که به اون یکی جاریم گفته که پسرم یه کیلو کم کرده دخترمم ایست وزنی داشته😐من برام این چیزا مهم نیس دختر من آلرژی داره همینکه رژیمش داره باز میشه و خداروشکر خوش غذاس برام بسه هیچ رفتاری هم مبنی بر اینکه بخوام بچمو مقایسه کنم بروز ندادم نمیدونم چرا اینجوری میکنه امشب اومدن خونمون مهمونی از وقتی اومدن تا وقتی که رفتن فقط گفت بچه های من قد و وزنشون خوبه و خوب غذا میخورن درصوزتی که بچه هاش لب به غذا نزدن من بیچاره غذاشونو میکس کردم خواستم با گوشی بهشون بدم بازم نخوردن😐😐نمیدونم فازش چیه😕😕من الان چجوری با این آدم برخورد کنم؟امشب هر چی گفت فقط لبخند زدم و گفتم.ماشالله شوهرمم تعجب کرده بود
عزیزم منم اونجا بودم دیدم یه عده نوشتن خریت پدر مادراشونه حیف که نمیشه اسکرین گذاشت
یه عده دوسه نفر بودن که یکی دونفرشونم جزو زود ازدواج کرده ها بودن و از زندگیشون ناراضی شما میتونی برای پست همونا گزارش بزنی نه برای کل تاپیک
سکه10میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/کاش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهم میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه😢/به جای اینکه استوری بذاری کرونا خر است بتمرگ توخونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/خدایا لااقل یه پیامبر بفرست باهاش مذاکره کنیم😐/خدایا میگم یبار دنیا رو روشن خاموش کن شاید درست شد🙁/حالا اگه یه ویروس میومد که با سرمای هوا از بین میرفت میانگین دمای کشور 41 درجه بود😒/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای واژگان ته چین، پاچین، بلدرچین ودارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی،پاگل محمدی،بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم✌️/نمیدونم چرا خدا به کشیشا گفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گقته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😯 واقعا چرا؟/کتاب بیشعوری روباز کردم دیدیم داره به خیلی ازاطرافیانم توهین میشه بستمش پرتش کردم اونطرف😖/آرامش دوگیتی تفسیر این دو حرف است:آره تو راست میگی،باااااشــــه تــــوو خـــوووبــی/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلواات/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میمون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟دنبه هایم کو؟😢
مگه باید جور خاصی برخورد کنی؟!بگو خداروشکر ماشالله
همینو گفتم دیگه ولی هیلی تعحب کردم که چرا این حرفا رو میزنه آخه بچه هاس واقعا لاغر شدن بعد یکسالگی جوری که شوهر من که بیخیال عالمه میگفت چقد دوقلوها آب شدن دختر خودمم لاغره ولیبرا من مهم نیس اصلا امشب یه حرفایی میزد آدم شاخ درمیاورد
جاری من وقتی زایمان کرد من نامزد بودم خیلی از بچه ها ی کوچیکه میترسیدم بغلش نمیکردم همش میگفتم که م ...
آخه چطور دلشون میاد درمورد بچه ها اینجوری حرف بزنن دختر خودمم آلرژی داره اون اولاکه شیر خودمو بهش میدادم و رژیم بودم جاریم ازم پرسید که چرا چیزی نمیخوری منم آلرژی دخترمو براش توضیح دادم رفته بود به همه گفته بود که دختر فلانی نمیتوکه هیچی بخوره از اون روز به بعد هر جا میرفتم میگفتن آخی طفلک😐انگار بیماری لاعلاج داره دور از جونش😔منم از اون موقع دیگه به کسی نگفتم الانم که خییلی بهتر شده و از غذای خودمون بهش میدم دهن همشون بسته شده
یا اطرافیانش هی ب سرش میکوبن ک چرا بچت فلانه بهمانه یا یه چیزی ب گوشش رسیده ناراحته میخواد نشون بده ...
من پشت سر بچه هاش حرفی نزدم که به گوشش برسه چون واقعا مهم برام سلامت بچه اس نه وزنش ولی اطرافیان این چند وقت خیلی بهش گفتن گه بچه هات لاغر شدن ولی من یه بارم بهش چیزی نگفتم در مورد بچه هاش اتفاقا خیلی شیرین و باهوشن و دوستشون دارم دختر خودمم لاغره ولی چون از اول لاغر بود الان دیگه برا همه عادی شده اتفاقا همین جاریم هر وقت میدیدش میگفت چقد لاغر شده😐البته من چون دخترم آلرژی داره برام سلامتیش مهم تر از لاغر بودنشه
میبینی بعضی از جاریاچطورین جاری من پسرش اینجوری شده ولی هنوزم با من مقایسه میکنه خودشو وقتی حامله شدن اونم حامله شد من پسر اون دومین بوش دختر بود همش بالون ی من خودشو مقایسه میکرد من اگه یه پسر مشکل دار داشته باشم خدانکرده کل وقتمو میزارن تاحرف زدم و رفتار و کردار یادش بد کنه دومی رو بیارمو اولی کلا یادم بره