2777
2789
عزیزم اینجا خیلیا  چشم ندارن خوشبختیه بقیه رو بببنن برای همینه بد بختن.وهیشه چ س ناله میکنن ...

یاخدا یعنی بی دلیل تعطیل شد؟😐😐😐چقدر کمبود دارن 

. من فک کردم دعوا شده

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یاخدا یعنی بی دلیل تعطیل شد؟😐😐😐چقدر کمبود دارن  . من فک کردم دعوا شده

اره دیگه همش میومدن

میگفت وای تو چقدر خونت خوشگله 

ما خونمون کوچیکه فلانه یه خونه نداریم 

ازاین حرفا

یه عده هم گفتن انرژی منفی نباشید

بحث کردن

ولی دیگه اروم شدن

اخرشم ترکوندن

یاخدا یعنی بی دلیل تعطیل شد؟😐😐😐چقدر کمبود دارن  . من فک کردم دعوا شده

بله دعوا سر اینم بود که عده ای اومدن و گفتن چرا گذاشتی و حسادتتتتتتتتت ولی واقعا نمیدونم کی میخوان بفهمن حسودی اول خودشونونابود میکنه اینا که ب آدمی که نمیشناسن و ندیدن حسادت میکنن وای ب حال اطرافیانشون!!!ان قد نادانن که متوجه نیستن دعای خیر برای کسی و آرزوی خوشبختی و خوشحال شدن از خوشحالی بقیه باعث میشه اون دعاها ب خودشونم برگرده

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤
نمیدونم چرا عده ای از خانوما عادت دارن فقط وقتی دور هم جمع میشن فقط آه و ناله کنن و خاطرات صدسال پیش ...

خاکبرسرشون 

چقدر من ازین قشر بیسواد حسود متنفرم 

همونایی ک نیاز جنسی زن براشون شرم اور و عجیبه 

ولی اگ تاپیک شاد کردن همسر باشه همه جور حرفی میزنن از شورت قرمز بگیر تا.... 

بنده خدا با ذوق اومده بود عکس جهیزیه بذاره پرستار بود، به خاطر کرونا عروسی هم نگرفته بود 

با کلی ذوق اومد

امااااااا از اونجا که خونه بزرگ وشیک بود و جهیزیه خوب بود

طبق معمول یه عده اومدن شروع کردن آه کشیدن و حسرت خوردن

من گفتم این کار درست نیست حدود 10 نفر ریختن سرم که ما زنیم دوست داریم حسادت کنیم

و کلی بد و بیراه

بله دعوا سر اینم بود که عده ای اومدن و گفتن چرا گذاشتی و حسادتتتتتتتتت ولی واقعا نمیدونم کی میخوان ب ...

والا ب نصف چیزایی ک رسیدم از حس خوبی بوده ک از  مال بقیه گرفتم ! خودمو تصور میکنم اونجا حالم خوب میشه بازخوردش برمیگرده ب زندگیم خداشاهده . 

دلم واسه این افراد میسوزه تا ابد تو لجن زندگی میکنن

خاکبرسرشون  چقدر من ازین قشر بیسواد حسود متنفرم  همونایی ک نیاز جنسی زن براشون شرم اور و ...

دقیقا

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤
یکی اومد گفت من سر پول آی وی اف با شوهرم دعوا کردم خدایا شکرت اون وقت این خونه واسه اینه!!!!

اگ بد دل نبود زندگیش اینطوری نبود