2777
2789

خانما شوهرم چندسال پیش گوشی گرفته بود یه گروه دور همی فامیلی که  خواهر برادراش توش بودن داشت بچم کوچیک بود من گوشی نداشتم میخواستم توش سرک بکشم من اصرار گوشیتو بده اونم نمیداد اخر گفت سریع باش ببین دهنمو سرویس کردی 😤😤😤حالا منم بچه لای دست وپام میپیچید دیدم خواهرش یه چی تو گروه گذاشته اومدم با حرص جواب بدم دستم خورد رو یه عکسه یه زنه بالباس ناجور که متنش این بود کارتو امشب خوب انجام دادی فردا بیا پولتو بگیر عکس رفت منم از ترس گوشیو پرت کردم عرق گریه تورو خدا به خواهرت بگو دستمون خورد شوهرم چشمش خورد چشاش گرد این چیه سریع پاک کرد حالا  شوهرم تو گروه معذرت خواهی  توجیه همش با چشای گردشده میگفت خدایی این عکسو چه جور فرستادی بعد چند دقیقه همه پیام دادن چی شده اتفاقی افتاده😁😁😁 شوهرم گفت فکر کنم پیام نرفته حالا من خندم از حرص بند نمیومد خلاصه هنوز بعد ازچندسال هنوز گوشیو شوهرمو میبینم جیغ و فرار😁😁😁😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان