fatinazz مدیر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 3607 عنوان گوشت اضافه | مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 27 پست سلام کسی بواسیر داشته بدون عمل خوب بشه؟ 1399/01/15 | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatinazz مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 3607 مال شما هم ارثی هس من حتی داداشمم داره 😑 عمم داره
fati_turk عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 265 گروه تلگرام طب بوعلی تو تاپیکام هست رایگانه خواستی برو کمکت میکنن مرسی عزیزم انقدر در جوا ابلهان خاموش ماندیم ک گفتند..... حرف حساب جواب ندارد☻
قیزلارخانی عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 479 ممنون عزیزک😘 نتونستی عضو گروه بشی بهم بگو کمکت کنم بئله بیلمیردیم.... هئچ زامان.....سنی....منن....آیرار فلک..... قویار منی..... قاباغینا.... بوجور چالیب ....اوینار فلک
قیزلارخانی عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 479 مرسی عزیزم نتونستی عضو گروه بشی بگو کمکت کنم سوالتم صبحا فقط میتونی بپرسی بئله بیلمیردیم.... هئچ زامان.....سنی....منن....آیرار فلک..... قویار منی..... قاباغینا.... بوجور چالیب ....اوینار فلک
fati_turk عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 265 عمم داره تو فامیل ما دختر عموم ی بچه داره ۴ ساله میگه حتی اونم داره یعنی کلا بجای اخلاق خوبو اینا داریم اونو انتقال میدیم نسل ب نسل😅 انقدر در جوا ابلهان خاموش ماندیم ک گفتند..... حرف حساب جواب ندارد☻
لیلی7700 عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4720 تو تاپیکام یه گروه تلگرام معرفی کردم حتما سر بزن پرسشنامه بیماری پر کن با اصلاح خوراک کمکت میکنن رای ... باشه برای بعد زایمان عزیرم اممنون خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه
قیزلارخانی عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 479 باشه برای بعد زایمان عزیرم اممنون اوکی عزیزم ولی سعی کن سرخ کردنی و چیزایی مثل شکلات و مواد سودازا که باعث یبوست میشن نخوری🌺 بئله بیلمیردیم.... هئچ زامان.....سنی....منن....آیرار فلک..... قویار منی..... قاباغینا.... بوجور چالیب ....اوینار فلک
لیلی7700 عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4720 اوکی عزیزم ولی سعی کن سرخ کردنی و چیزایی مثل شکلات و مواد سودازا که باعث یبوست میشن نخوری🌺 میدونی مشکل من چیه من اصلا یبوست ندارم و دچار این مشکل میشم آلان مقعدم زخم شده باز و دفع دردناک هست خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه
قیزلارخانی عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 479 میدونی مشکل من چیه من اصلا یبوست ندارم و دچار این مشکل میشم آلان مقعدم زخم شده باز و د ... ادویه جاتم کم مصرف کن به خصوص فلفلشاید شقاقه به دکتر نشون دادی؟! بئله بیلمیردیم.... هئچ زامان.....سنی....منن....آیرار فلک..... قویار منی..... قاباغینا.... بوجور چالیب ....اوینار فلک
لیلی7700 عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4720 ادویه جاتم کم مصرف کن به خصوص فلفل شاید شقاقه به دکتر نشون دادی؟! دو تا جراح عمومی رفتم از هفت ماهگی بارداری شروع شد گفتن هموروئید هست دکتر ها خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه
قیزلارخانی عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 479 دو تا جراح عمومی رفتم از هفت ماهگی بارداری شروع شد گفتن هموروئید هست دکتر ها اوکی عزیزم ولی به نظرم عضو گروهه بشو ضرری که نداره سوالتو میپرسی هزینه ایم نمیکنی من خودم تو گروهه عضوم خیلی خوبه هر سوال پزشکی رو جواب میدن پرسشنامه داره که اگه رفتی حتما ذکر کن بارداری بئله بیلمیردیم.... هئچ زامان.....سنی....منن....آیرار فلک..... قویار منی..... قاباغینا.... بوجور چالیب ....اوینار فلک
قیزلارخانی عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 479 یه کاری هم خیلی خوبه نمیدونم بارداری واست ضرر داره یا نه بازم تحقیق کنقرص ویتامین E رو ژلشو خالی میکنن شب به موضع میمالن صبح میشورن یا هر چند ساعت یکبار ولی نمیدونم واسه شما ضرری داره یا نه بئله بیلمیردیم.... هئچ زامان.....سنی....منن....آیرار فلک..... قویار منی..... قاباغینا.... بوجور چالیب ....اوینار فلک
لیلی7700 عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 4720 یه کاری هم خیلی خوبه نمیدونم بارداری واست ضرر داره یا نه بازم تحقیق کن قرص ویتامین E رو ژلشو خالی م ... دفعه قبل ک اینجوری شدم استفاده کردماصلا حواب نمی دادبازم ممنون ک وقت گذاشتی خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه