2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزک😘

نتونستی عضو  گروه بشی بهم بگو کمکت کنم

بئله بیلمیردیم....                                        هئچ زامان.....سنی....منن....آیرار فلک..... قویار منی..... قاباغینا.... بوجور  چالیب ....اوینار فلک
مرسی عزیزم

نتونستی عضو گروه بشی بگو کمکت کنم سوالتم صبحا فقط میتونی بپرسی 

بئله بیلمیردیم....                                        هئچ زامان.....سنی....منن....آیرار فلک..... قویار منی..... قاباغینا.... بوجور  چالیب ....اوینار فلک
عمم داره 

تو فامیل ما دختر عموم ی بچه داره ۴ ساله میگه حتی اونم داره یعنی کلا بجای اخلاق خوبو اینا داریم اونو انتقال میدیم نسل ب نسل😅

انقدر در جوا ابلهان خاموش ماندیم ک گفتند.....            حرف حساب جواب ندارد☻
تو تاپیکام یه گروه تلگرام معرفی کردم حتما سر بزن پرسشنامه بیماری پر کن با اصلاح خوراک کمکت میکنن رای ...

باشه برای بعد زایمان عزیرم 

اممنون

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 
باشه برای بعد زایمان عزیرم  اممنون

اوکی عزیزم ولی سعی کن سرخ کردنی و چیزایی مثل شکلات و مواد سودازا که باعث یبوست میشن نخوری🌺

اوکی عزیزم ولی سعی کن سرخ کردنی و چیزایی مثل شکلات و مواد سودازا که باعث یبوست میشن نخوری🌺

میدونی مشکل من چیه 

من اصلا یبوست ندارم و دچار این مشکل میشم 

آلان مقعدم زخم شده باز و دفع دردناک هست 

میدونی مشکل من چیه  من اصلا یبوست ندارم و دچار این مشکل میشم  آلان مقعدم زخم شده باز و د ...

ادویه جاتم کم مصرف کن به خصوص فلفل

شاید شقاقه به دکتر نشون دادی؟!

ادویه جاتم کم مصرف کن به خصوص فلفل شاید شقاقه به دکتر نشون دادی؟!  

دو تا جراح عمومی رفتم 

از هفت ماهگی بارداری شروع شد 

گفتن هموروئید هست دکتر ها

دو تا جراح عمومی رفتم  از هفت ماهگی بارداری شروع شد  گفتن هموروئید هست دکتر ها

اوکی عزیزم ولی به نظرم عضو گروهه بشو ضرری که نداره سوالتو میپرسی هزینه ایم نمیکنی من خودم تو گروهه عضوم خیلی خوبه   

هر سوال پزشکی  رو جواب میدن پرسشنامه داره که اگه رفتی حتما ذکر کن بارداری 

یه کاری هم خیلی خوبه نمیدونم بارداری واست ضرر داره یا نه بازم تحقیق کن

قرص ویتامین E رو ژلشو خالی میکنن شب به موضع میمالن صبح میشورن یا هر چند ساعت یکبار 

ولی نمیدونم واسه شما ضرری داره یا نه

یه کاری هم خیلی خوبه نمیدونم بارداری واست ضرر داره یا نه بازم تحقیق کن قرص ویتامین E رو ژلشو خالی م ...

دفعه قبل ک اینجوری شدم استفاده کردم

اصلا حواب نمی داد

بازم ممنون ک وقت گذاشتی