2777
2789
عنوان

واکسن بچه ها چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 26 پست

منم هشتم واکسن۱۸ ماهگی داره واقعا نگرانم از اون طرفم مامانم دیگه نمیتونه بیاد پیشم 🥺

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
دختر من ۱۰ فروردین واکسن ۱۸ ماهگی داشت نزدم

چکار میکنین پس

نزدن واکسن بد نمیشه بعدا؟؟

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندم اردیبهشت؟ پسر منم ۳۰ اردیبهشت واکسن ۱۲ ماهگی داره من صبح زود میبرم میزنم خواهرم دو هفته پیش و ...

اخی عزیزم  بسلامتی

۱۷ اردیبهشت

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
@آرسو     مثل آلا😄

چطوری همشهری

سوال ثبتیتو  پرسیدی اخر ؟

@reyhan3  ریحان جان

چه کردی اخر

چطوری همشهری سوال ثبتیتو  پرسیدی اخر ؟

وای من تو لیست دوستام دنبال تو میگشتم یادم نبود اسمتو😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

اخی عزیزم  بسلامتی ۱۷ اردیبهشت

اخی خدا حفظش کنه،عزیزم من سوالی داشتم دوبار تاپیک زدم فقط دوتا خانوم لطف کردن جواب دادن،پسرم تقریبا ۲ هفته میشه که بعد از شیر خوردن بالا میاره قبلا اصلا اینطوری نبود شیر خشک میخورد از اول،دکترم به خدا میترسم ببرم نمیدونم از چیه

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
اخی خدا حفظش کنه،عزیزم من سوالی داشتم دوبار تاپیک زدم فقط دوتا خانوم لطف کردن جواب دادن،پسرم تقریبا ...

با شدت بالا میاره یا معمولی ؟

دنیا جان بهتره که در این خصوص

بری قسمت کلینیک سایت

کلی پزشک اطفال داره

سوالتو اونجا بپرس

خیر باشه انشالا

وای من تو لیست دوستام دنبال تو میگشتم یادم نبود اسمتو😂

خخخ

با شدت بالا میاره یا معمولی ؟ دنیا جان بهتره که در این خصوص بری قسمت کلینیک سایت کلی پزشک اطفا ...

ممنون گلم 

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!