2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عقیده من اینه خدا همیشه بهترینارو واسه ما خواسته اگرم گناه میکنیم تنبیه مون میکنه واسه اینه که میدونه چقدر به ضرر خودمون بوده چقدر به خودمون ظلم کردیم واسه همین خودش بیشتر عصبانی و ناراحت میشه و اینکه اون خداس و ما بنده ایم اون سروره و ما گداییم ما غلام درگاهشیم شما وقتی رییست یه چیزی بهت میگه بی چون و چرا قبول میکنی و هیچوقت چرا نمیاری مثل این میمونه که همین گوشی موبایل برگرده به ما بگه تو ظلم میکنی که از صبح تا شب از من کار میکشی منو بوجود آوردی ک اذیتم کنی موبایل حق همچین حرفی رو نداره چون در حد ما نیست اون هم خداست و ما درحد گفتن چرا در برابر خدا نیستیم

خدا ھیچ وقت بندہ ھاشو تنھا نمیزارہ اخہ کسی ک از پدر و مادرمونم دلسوز ترہ نسبت ب ما چجوری دلش میاد تن ...

نفست از جای گرم بلند میشه اینقدر خوشی ک اینجور میگی والا کو چرا کاری نمیکنه برای همه خداس.. پس چرا زندگیم رو هواس 😢

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

عقیده من اینه خدا همیشه بهترینارو واسه ما خواسته اگرم گناه میکنیم تنبیه مون میکنه واسه اینه که میدون ...

هه... والا اطرافیانم ک گناه مردن زندگیشون از من بهتره

این چرتا چیه هزچی گناه تر کثیفت تر خوشبخت تر 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

۲۲ ماهش بود نمیدونی مادر و پسر چقدر بهم وابسته بودن قلبم به درد اومده 

وای،چقد ناراحت شدم....خدا به همه مون رحم کنه....جایی رفته بود ک کرونا گرفت؟بچه اش چی کرونا نگرفته خدای ناکرده؟

خدایا شکرت💐🙏
هه... والا اطرافیانم ک گناه مردن زندگیشون از من بهتره این چرتا چیه هزچی گناه تر کثیفت تر خوشبخت تر& ...

منم مثل تو فکر میکردم ولی خودمو انقدر حقیر میبینم در برابر خدا که حتی چرا نمیارم فقط توکل میکنم به خودش و دعا میکنم

شما اگه دنیارو میخوای خدا هم شما رو به دنیا میسپاره ولی بدون دنیا ابدی نیست نمونه اش همین کرونا که فقط با یه ویروس که دیده هم نمیشه دنیا ریخته به هم اگه قدیم بود میگفتن طلسمی چیزیه چون آگاهی نبوده شما هم از هیچ چیز مطمئن نباش چون چند سال دیگه آگاهیت که میره بالا متوجه میشی انشالله