2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 32 پست
مال من بعدازنیم ساعت مثبت شد و حاملم الان.منم اولین بار ۴روز بعداز موعدم زدم.یه ۳ ۴ روز دیگه بزنی زی ...

وای خدا خیلی ذوق کردم با کامنتت ایشالا نی نی تو دلتو سالم بغل بگیری   

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارکه🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

واقعا؟؟؟؟؟ اخه سریع ننداخت هاله رو 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
مثبته و حامله ایی مال من بعد یک دو ساعت که رفتم دستشویی دیدم هاله انداخته و سر ۱۵مین ننداخته بود و ب ...

واییییی مرسییییییی عزیزممم خدا از دهنت بشنوه  

انشاالله من سینه هامم دردمیکنه

بی بی گذاشتی؟من خیلی ناامیدم شوهرم هی با ذوق میگه بی بی چک بزار ولی من تا ازمایشم مثبت نشه باور نمیکنم الانم همش یه جوریم انگار تب دارم

اگه چیزی نباشه همیشه یه خط میاد فردا دوباره تکرار کن

باورم نمیشه مرسییییی   خدا دلتو شاد کنه

بی بی گذاشتی؟من خیلی ناامیدم شوهرم هی با ذوق میگه بی بی چک بزار ولی من تا ازمایشم مثبت نشه باور نمیک ...

من تا ۷ ۸ روز بعداز موعدم هیچ علایمی نداشتم فقط درد پریودی هرازگاهی داشتم بادرم نمیشد تا اینکه آزم مثبت شد وعلائم داره منو از تو میخوره .نمیتونم چیزی درست کنم به زوووور یه برنج و ماست میخورم

خوش اومدی آوای مامان😘😍
بی بی گذاشتی؟من خیلی ناامیدم شوهرم هی با ذوق میگه بی بی چک بزار ولی من تا ازمایشم مثبت نشه باور نمیک ...

ناامیدنباش خدابزرگه احتمالا بارداری من موعدت کی بوده؟

دلم خیلی گرفته 
ناامیدنباش خدابزرگه احتمالا بارداری من موعدت کی بوده؟

من دوره هام ۳۰–۳۶ روزه س 

اخرین پریم ۵ اسفند بود الان دیگه ۱۰ فروردین باید میشدم

من تا ۷ ۸ روز بعداز موعدم هیچ علایمی نداشتم فقط درد پریودی هرازگاهی داشتم بادرم نمیشد تا اینکه آزم م ...

دوران سختیه ایشالا ویارت زود از بین بره من تو همین اقدام کلی بلا سرم اومد همش میگم هرمونام بهم ریخته هرروز یه جوریم یه روز سردرد یه روز تب و لرز الان پاهام یخه ۲هفته پیش که شکمم انقدر باد کرده بودو درد میکرد نمیتونستم بخوابم ولی حس مادرانه حسیه که همش میگم حالا باشه تحمل میکنم