2777
2789
وای چقدر بد😯🤦🏻‍♀️

خیلییی. کار خوب تحویلم دادن. کیفیت و همچی عالی. اما خب اذیت شدم و این سخت بود برامن ک روحیم حساس بود

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂 گفته یه فلش ۲۰ گیگ بیارید تدوین شدش رو بریزیم  تازه عکسامم انتخاب نکردم  بعدم آ ...

آره دیگه هزینش میره بالا ولی بگیر حیفِ پاک میکنن وقتی هاردشون پر شه😕🤦🏻‍♀️

الهی خب پیش عکاس خانوم برین🤔من خودم عکاسی میکنم 😌جایی برین که عکاسش خانوم باشه حیفِ اخه

او اینقدر بهش گفتم میگه از کجا میدونی کسی عکسارو نمیبینه حالا عکاسش خانم باشه

با گوشی هم هیچوقت نمیذاره عکس بی حجاب بگیرم 

😑 البته اینو حق داره چون یه بار گوشیمو دزدیدن خیالم راحت بود که عکس بی حجاب ندارم توش

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
هیچی ذوق نداری ببینی فیلمتو؟  5سااال دو روزم ازاد نداشتین دمت گرم ک

من تو گوشیم فیلم داشتم بیست دقیقه از زنونه 

حنابندونمم گرفته بودم فقط این مونده و عکسام 

حالا باید بگیریم دیگه کامل

او اینقدر بهش گفتم میگه از کجا میدونی کسی عکسارو نمیبینه حالا عکاسش خانم باشه با گوشی هم هیچوقت نمی ...

حیفِ که😕اخه من خودم کار عکاسی انجام میدم منظورم اینه انقدر عکاس مشتری داره چه مرد چه زن اصلا به ناموس یکی دیگه به جز به چشم مشتری جور دیگه نگاه نمیکنن،ولی حداقل از کوچولوها عکس بگیرین حیفه زود بزرگ میشن 😊❤

من تو گوشیم فیلم داشتم بیست دقیقه از زنونه  حنابندونمم گرفته بودم فقط این مونده و عکسام  ...

وای  فیلم اتلیه و حرفه ای و میکس با فیلم گوشی قابل قیاق نیس ک. من تا فیلمم آماده شه دهن اتلیه رو سرویس کردم انقد عجله د ذوق داشتم 😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
حیفِ که😕اخه من خودم کار عکاسی انجام میدم منظورم اینه انقدر عکاس مشتری داره چه مرد چه زن اصلا به نام ...

بله درست میگی ولی خوب نرود میخ آهنی در سنگ😉

اره واقعا بچه ها زود بزرگ میشن و بعد آدم غصه میخوره که چرا یه عکس خوشگل ازشون نگرفتیم. ان شاالله بعد از این بحران میبرمشون

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
بله درست میگی ولی خوب نرود میخ آهنی در سنگ😉 اره واقعا بچه ها زود بزرگ میشن و بعد آدم غصه میخوره که ...

خیلی خیلی کار خوبی میکنی😊چون بزرگ شن حسرت میخورن عکس از کوچیکیشون ندارن،حتما هم قشنگ تحقیق کن جایی ببرشون که کارش خوب باشه😌🌱🤗