2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان میان میخورنت....البته اکثرشون اونان که شوهرشون یواشکی با دوستشون میخوره به اینا میرسه میگه استغ ...

وقتی تو خونه ای نماز و روزه هست و شوهرت هر شب زیارت عاشورا و آیت الکرسی میخونه برای کرونایی های کل کشورش بایدم عجیب باشه. 

من برای این تعجب کردم که تاپیک قبلش دنبال احکام غسل بود

بچه ها عادیه دیگ اخه دیگ هیچ کادویی نمونده ک نخرم  چی بخرم اخه😭

اگر میخوره

به نظرم یه دونه پیدا کن که یخدون داشته باشع😂😂😂

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود...     حیف,چشمانِ تو این حادثه را دوست نداشت...           سیب راچیدم و در دلهره ی دستانم...                         سیب را دید ولی!!!دلهره را دوست نداشت...                تا سه بس بودکه بشمارد و در دام افتد...                   گفت یک....گفت دو....                                   افسوس سه رادوست نداشت...                                 من و تو خط موازی......!؟؟؟                                         نرسیدن.......!؟؟؟هرگز........                                   دلم این قاعده ی هندسه را دوست نداشت.                 درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که...                 از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت..... .                                                                                               
وقتی تو خونه ای نماز و روزه هست و شوهرت هر شب زیارت عاشورا و آیت الکرسی میخونه برای کرونایی های کل ک ...

خوب منم نگفت همه🙃🙃

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
خیلی گرونن اونا 

چند تا مناسبت و یکی کن از اونا بخر

کاربردی تره

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود...     حیف,چشمانِ تو این حادثه را دوست نداشت...           سیب راچیدم و در دلهره ی دستانم...                         سیب را دید ولی!!!دلهره را دوست نداشت...                تا سه بس بودکه بشمارد و در دام افتد...                   گفت یک....گفت دو....                                   افسوس سه رادوست نداشت...                                 من و تو خط موازی......!؟؟؟                                         نرسیدن.......!؟؟؟هرگز........                                   دلم این قاعده ی هندسه را دوست نداشت.                 درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که...                 از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت..... .                                                                                               
چند تا مناسبت و یکی کن از اونا بخر کاربردی تره

تولدشه 

اصلا چیزی ب ذهنم نمیرسه بخرم 

اینم چون میدونم دوس داره خاستم بگیرم

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم
تولدشه  اصلا چیزی ب ذهنم نمیرسه بخرم  اینم چون میدونم دوس داره خاستم بگیرم

خوبه همون تکیشو بخره

قشنگن