2777
2789
عنوان

شوهرم با پای کثیفش پرید تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 42 پست
من که بیخیاله عالمم دیشبم مهمونی گرفتیم با دوستایه خانوادگیمون تا چهار صبح مشروب و قل و عشق و حال و ...

ماشااله ب شما دیگه دراین حدبیخیال هم خوب نیست 

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که بیخیاله عالمم دیشبم مهمونی گرفتیم با دوستایه خانوادگیمون تا چهار صبح مشروب و قل و عشق و حال و ...

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
حالا کفش رو بگی یه چیزی اما ویروس به جورابش چرا باید چسبیده باشه؟ شما مریضی یا خودت رو به مریضی زدی؟ ...

مریض یعنی چی؟ همون جوری که از یه جای آلوده میچسبه به کفش از کفش آلوده هم میچسبه به جوراب دیگه..بچها ها کف کفش رو میگم که خاکی هست ها..کفشش برگشت

بچها همتون میگین من وسواس شدم یعنی واقعا مشکلی نیست خیالم راحت باشه برا شما پیش بیاد هیچ کار نمیکنید ...

عشقم من وسواسم خودم.ته وسواسم.ولی اینی که شما میگی رو اهمیت نمیدم.برو یه اهنگ بزار فکرت بره جای دیگه 

اگه بخای اینجوری فکر کنی که نفس نمیشه کشید.بش فکر نکن اصلا فراموشش کن.خیلی دیگه حساسی بخارشوی اگه دا ...

مرسی..پس حساس نباشم..دیگه..خیالم راحت تر شد از اینکه هموتون واکنشتون یه جور بود 

بچها همتون میگین من وسواس شدم یعنی واقعا مشکلی نیست خیالم راحت باشه برا شما پیش بیاد هیچ کار نمیکنید ...

بعله که وسواس شدین گفتن رعایت کنین نه دراین حد دیگه ....زندگی رو به کام همسر و بچه هات تلخ نکن به خودتون بیایین 

مگه رفته مسجد یا ی مکان عمومی؟ باو این حجم از حساسیت مریضیه والا کفشو کف حق داری ممکنه کثیفه باشه

تو خیابون و فروشگاه رفت خرید دیروز

جورابشو چسبید کف کفش که خاکیه

مرسی 

چه شوخی سیزده بود دیه😕

😒😒😒😒

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

میخوای ی چند روز  اون قسمت روفرشی پهن کن بعد  روفرشی و بشور و اونجارو دستمال بکش

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم