2777
2789
عنوان

همش باشوهرم دعوا میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 86 پست
ما دیگه امروز رفتیم یه سر زدیم بهشون. ناهار خوردیم. کاش نمیرفتیم   فک کن من تنها عروسشونم. دخ ...

عیب نداره عزیزم بگو راحت بشی‌ ادم باهمه کس نمیتونه دردودل کنه.

اصولا بعضی ادما غریب پسندن مث مادرشوهرت‌.ک پیش مردم بگن چه این خوبه.بنظرم رنگش بهونه میکردی ک این رنگی باشه ببشتردوستدارم تشویق بشه ببافه.ولی کلا عروس نمیدونم حکم چی داره هی میخان کم بزارن واسش.

تویه جوری باش ک شوهرت پشتت باشه .بقیه بیخیال.

من شوهرم هواموداره ولی همش میگه فرق نذار.همسرم شیفتی دوستندارم بعدها عروسی کردم تنهابرم اونجا میگه بروبخواب تواونجابا خونه خانواده خودت فرق میذاری.خب من میدونم راحت نیستم اونجابرم...ازدواج خیلی بالا پایین داره

راستی ادویه مخلوط چیه به منم یادبده 🤪😋

عیب نداره عزیزم بگو راحت بشی‌ ادم باهمه کس نمیتونه دردودل کنه. اصولا بعضی ادما غریب پسندن مث مادرشو ...

مرسی عزیزم. شوهرم پشتمه خدا رو شکر. انقدر که تحمل کردم و انقدر بدی کردن. شوهرم که هیچی فامیلاشون خاله هاش عموهاش عمه هاش داییش همه با من خوبن. رابطه شون با من بیشتر از شوهرمه. مادرشوهرم از بدجنسیش اینکارا رو میکنه. فک میکنی نمیدونه؟ دکترا داره نویسنده است. سنشم زیاد نیست. ولی خیلی بیشعوره. مهم نیست. منم به شوهرم گفتم خودت دیدی چیکار میکنن. من دیگه صبرم تموم شده. هیچ کاری براشون نمیکنم قدمی برنمیدارم. مریض بشن کمک لازم داشته باشن. هر چی
ببین همشون همینن. یه مدت جلوش هی بگو بیام به مامانت سر بزنم. سرش در میکنه اینو براش از عطاری گرفتم. اونروز سرچ کردم مثلآً واسه پادرد بابات این حرکت خوبه. اینطوری. یا میری خونشون برمیگردین بگو واییییی چقدر این رنگی به مامانت میومد . از این چیزا. یا بگو بریم سر بزنیم. دلم تنگ شده. یا هر وقت باهاش صحبت میکنی بگو سلام برسون. میدونی حواستو بده. بعد یه مدت عادی میشه براش. منم همین مشکل رو داشتم. ولی سریع حل شد با همین راهکارا.

یه ادویه است برای مرغ و ماهی که عالیهههههههههههه ولی تو هر غذایی درست میکنی هم میهش یه ذره بزنی. درخواست بده خصوصی برات بفرستم مقادیرشو. البته یه هر کی دادم تا حالا درست نکرده چون سخته و شامل ادویه های زیادی میشه. بلانسبت شما همه راحت طلبن میخوان من درست کنم مفت و مجانی بدم بهشون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم. شوهرم پشتمه خدا رو شکر. انقدر که تحمل کردم و انقدر بدی کردن. شوهرم که هیچی فامیلاشون خال ...

ان شالله تنتون سلامت باشه همین ک کاربه کارزندگیت نداره دنیای جلوی‌.

درحواست دادم 

ان شالله تنتون سلامت باشه همین ک کاربه کارزندگیت نداره دنیای جلوی‌. درحواست دادم 

خیلی کار داشت قبلاً. آرامش نداشتیم یه دقه. الان دیگه میدونن اون دختر ساده ی اول ازدواجمون نیستم اون صبرم ندارم. تازه این الان خوبشونه   

خب منم میرم ولی خب گاهی باید دعوتش کنم خونمون میگه اصن منو دعوت نمیکنی بیا🤦🏼‍♀️

خب بگو ماهروقت شرایط جوربودمیگم بیای خونمون .دوستدارم همیشه احترامت توخانواده ام باشه ازیهوی رفتن جای خودم خوشم نمیاد دوستدارم همسرم اینجوری دعوت بشه..

من باشوهرم اینجوریم‌ اوایل میگفت ما اینجوری نیستیم بایدراحت باشیم منو یهومیگفت بیا خونمون من نیستم توزودتربیا من ببینمت سوپرایزشم.منم گفتم اینجوری هیچوقت نمیام نخواه .ولی خودش اخلاقش این نیست اگ بخوادبیادخونمون سربزنه خوبیش اینک دیگ اطلاع میده من همین میخاستم که بی برنامگی توزندگیم نباشه.تا ۷۰درصدموفق شدم تواین مورد.

شماازاین راه واردشو .بعدبروباهاش بیرون ببینش دوربزنید تهش اولش بگو بیاد سلام بده وباهم برید.یامیادبگوبریم بیرون تاخانوادتم اذیت نشن ‌