2789
من کف پای پسرمو میبوسیدم همه اش به وقتشم راه رفت الانم خدارو شکر گوش شیطون کر همچین میدوئه کسی به گر ...

😄😄😄

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه خرافات شما شبیه شهرماست

شمااهل کجایی 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍
😄😄😄

میگن پول رو نشمرین کم میشه 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

وقتی ی زن زایمان کرده باید تو روز چهلم بره حمام و لباس زیرشو بشوره و ی سفره بالا سر بچه بگیره و اب لباس زیرشو بریزه رو سر بچش😑😑😂😂

یا وقتی ی بچه زیاد خودشو از خستگی میکشه باید از لای پای چار تا دختر ردش کنن😑😂

پاتو تکون نده دعوا میشه

قیچی ب هم نزن دعوا میشه

پشت پای طرف نزن دعوا میشه  

کلا هر کار کنی دعوا میشه😂😂😂😂

میگن پول رو نشمرین کم میشه 

منم شنیدم حساب پول جیبت دست نبلشه نشمرشکه برکتش میره یا یکی یواشکی به جیب کسی دست بزنه برکت اون جیب از بین میره😄

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

منم شنیدم حساب پول جیبت دست نبلشه نشمرشکه برکتش میره یا یکی یواشکی به جیب کسی دست بزنه برکت اون جیب ...

عجب.  یعنی من پول بذارم تو جیبم نشمرش زیاد میشه ؟ای کاش میشد😂😂

عجب.  یعنی من پول بذارم تو جیبم نشمرش زیاد میشه ؟ای کاش میشد😂😂

نه بابا وقتی تو جیبت پولی داری حسابش دستت نباشه😄😄مثل داداش من که بپرسی ازش حتی میدونه چقدر سکه داره جیبش .....یعنی یه تومن کم شه زودی میفهمه 😄😄