2777
2789

مهمه حتما؟

مشاوره ژنتیک روشنیدین؟چجوریع؟

شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.

من فقط ی سنوگرافی رحم و تخمدان رفتم و بعد باردار شدن چکاپ دادم 😐

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط ی سنوگرافی رحم و تخمدان رفتم و بعد باردار شدن چکاپ دادم 😐

یسوال🙊سنو رحم وتخمدان همین ک رو شکم میذارن؟

من نرفتم عزیزم... بعد شش ماه اقدام باردار شدم..  مشاوره ژنتیک هم اگه موقع عقد مشکل نداشته ازما ...

ینی دیگه نمیخاد

تشکررررر❤❤

یسوال🙊سنو رحم وتخمدان همین ک رو شکم میذارن؟

اره من بعد اقدام پریودم بهم ریخت رفتم دکتر گفتم ی سنوگرافی برام بنویسه ک چکاپ بشم و مث سنوگرافی معمولی از رو شکم انجام شد ک اگ تنبلی تخمدانی چیزی باشه دیده میشه 

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
بنظرم برو چون خیلی مهم که عفونت نداشته باشی بعضی از عفونت ها علامتی نداره اما منجر به بارداری خارج ر ...

ممنونم ❤❤❤❤