2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزمم

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
باورم نمیشه دعا کن واقعا باردار باشم😭

وای تو همونی که تو یکی از تاپیکا گفتی بی بی چک ندارم صبح میزنم؟

خداروشکر منم برات دعا کردم عزیزم همون موقع

خواهش میکنم دعا کن منم مامان بشه از ته دلت

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
بعد دوسال این ماه نه دارو خوردم نه ورزش کردم فقطم دوبار جلوگیری نداشتم یعنی میشه 

اره عزیزدلم حتما مامان شدی مطمئنم من 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
وای تو همونی که تو یکی از تاپیکا گفتی بی بی چک ندارم صبح میزنم؟ خداروشکر منم برات دعا کردم عزیزم هم ...

اره همونم عزیزم ایشالا که این ماه حتما حتما تو هم مامان میشی از ته قلبم از خدا میخوام برات

بعد دوسال این ماه نه دارو خوردم نه ورزش کردم فقطم دوبار جلوگیری نداشتم یعنی میشه 

عزیییزم

انشالله به سلامتی نینیتو بغل کنی💋

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

آره میشه، اینقدر هم قابل اطمینانه که الان یکی مثل من منتظره چند روز دیگه دنیا بیاد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز