2777
2789
وا خب همه جمع کردن دیگ سیزده روزش تموم شد گفتم عکسشو بدید خانما حتماً از هنرشون عکس میگیرن

من هنوز جمع نکردم دلم نمیاد😂

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی برعکس خیلیا عید امسال واسه من خوب بود با اینکه همیشه خونه بودیم ولی بهم خوش گذشت برعکس خیلیا امسال چون جایی نرفتیم اقوام رو ندیدم که ناراحتم کنن و آزارم بدم امسال خوشحال بودم از اینکه کسی رو ندیدم و تو خونه خودم آرامش داشتم من چون درونگرام از جمع گریزونم هیج سالی عید بهم خوش نگذشت دیدن ادمهایی که ناراحتم میکنن تبعیض قایلن و پز میدن و حرصم میدن باعث شد هیچ سالی از عید لذت نبرم و همیشه عصبی بودم امسال با پسرم نون درست کردیم غذاهای محلی درست کردیم کاردستی درست کردیم بازی کردیم شوهرم قبل تعطیلات ایکس باکس خرید کلی بازی کردیم به من که خوش گذشت پسرم و شوهرم به ظاهر که میگن خوش گذشت من که تو خونه حال کردم هیچکس رو ندیدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز