2777
2789
یه کم کمتر بود ولی عین پریود بود گرفتگیش و اینا. تازه من خیلی کم پیش میاد درد پریود داشته باشم. کل ...

امروز و فردا بود همین الان دردشروغ شد

برام دعا کنین😔

یکماهه تو استرسم پس این فیلما چطور باراولین بار حامله میشن اخه

شاید باورت نشه ماه پیش چون اولین بارم بود که اقدام میکردم از استرس شبا خوابم‌ نمیبرد هم دوق داشتم هم استرس خیلی مسخره بود تو اقدام همش فکردم پبش بچه بود🤦‍♀️ بعدکه پری شودم  جوری فراموشش کردم بچه رو که نگو😐دیگه ن استرس دارم ن زوق ن هیچ کلا از یادم رفت"" تازه امروز یادم اومد قراره اقدام کنم بازم🤣 امروز رفتم کیت خریدم ببینم که ی مثبت میشه اقدام کنم دیگه برام مهم نیست که ی بشع🙂  من فقط یکبار واسه چیزی زوق دارم 🤣نشه دیکه بیخیالش میشم😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید باورت نشه ماه پیش چون اولین بارم بود که اقدام میکردم از استرس شبا خوابم‌ نمیبرد هم دوق داشتم هم ...

من این ماه هم خیلی بیکار بودم که سرکارم نمیرفتم اولین اقدام دقیقم بود قبل این زیاد تو هوای روزای دقیقش نبودم دگ هر روز فکرم پیش بچه بود که اقدامم هدر نره فک کن هرروز نشستم منتظر این روزم که الان درد اومدم سراغم 

مال منم امروز و فرداست. دقیقا از ظهر دردم شروع شد. بی بیچک نداری؟

دارم بیبی چک ولی جرات استفادا ندارم

یه سایتی نوشته بود با جوش شیرین میشه فهمید امتحان کردم که ازون سر در نیاوردم یه مقدار خیلی کم کف کرد یه مقداری ته نشین شد