2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم یهو وسط حرفم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 40 پست

شوهرمنم دقیقاااا همین مدلیه 

ینی توجمع خانوادگی منظورم خانواده خودمه یهو بابام داره باهاش حرف میزنه بعدنگا میکنه ب یجادیگه مثلا ب برادرزاده ام میگه نکن اینکارو مثلا حالا فک کن وسط بحث یاطرف داره باهاش حرف میزنه یهو این یجادیگه رو نگا میکنه مثلا بالا یا زمین یا اصن انگار ن انگار دارن بااینحرف میزنن ومن بشدت باهاش برخورد میکردم واعصابم خراب میشد واقعااا نوعی بی احترامیه خدایی بطرف مقابل 

رفته رفته دیگه ب خانوادم گفتن دیگه مثه قبل باهاش گرم نمیگیرن ینی واقعااا آدما خودشون یکاری میکنن ک ازچش بیوفتن😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد خیلی حرف میزنی

منم حوصلم سر میره یکی هی پشت هم حرف بزنه

زیاد میرین خونه ی هم؟؟

بخاطر کرونا میگم😕

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
لابد خیلی حرف میزنی منم حوصلم سر میره یکی هی پشت هم حرف بزنه زیاد میرین خونه ی هم؟؟ بخاطر کرونا م ...

زیاد میبینمش ولی من کم حرفم خیلی ولی کلا ته دلم یه حس بد بهش دارم اصلا خوشم نمیاد ازش ولی خب به روش نمیارم

زیاد میبینمش ولی من کم حرفم خیلی ولی کلا ته دلم یه حس بد بهش دارم اصلا خوشم نمیاد ازش ولی خب به روش ...

😞😞😞ولشکن

اهمیت نده

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
واقعا نمیدونم چرا اینکارو میکنن قصدشون چیه؟

میدونی چون دچار خودبینین بدبختا فک میکنن ازهمه بالاترن 

یاکسیو حساب نمیکنن 

من کلا تواطرافیانم مثه شوهرمم هستن گذاشتمشون کنار 

توام خوبه حالا خواهرشوهرته اینبار زیاد تحویلش نگیر 

میدونی چون دچار خودبینین بدبختا فک میکنن ازهمه بالاترن  یاکسیو حساب نمیکنن  من کلا تواطر ...

من معمولیم نه خیلی گرمم باهاش نه سرد ولی نمیدونم چرا در کل دلم باهاش صاف نیست حتی گاهی میخام رفتارشو به روش بیارم اصلا زبونم بند میاد

من معمولیم نه خیلی گرمم باهاش نه سرد ولی نمیدونم چرا در کل دلم باهاش صاف نیست حتی گاهی میخام رفتارشو ...

بیخیالش همون بهتر زیاد گرم نیستی

اگه میبینی دلت باهاش صاف نیس ازش فاصله بگیر در حد سلام واحوالپرسی