2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چکار میکنید فسنجونتون غلیظ خوشمزه بشه واسه من یا مث اب شله یا بی مزه

فسنجدن هر چی که گردوش بیشتر بهتر.من سی تا گردو رو میریزم واسه سه نفر .حتما هم آسیابش کن با اب یخ بزار بپزه که لعاب بندازه حسابی بعد به مرغ اضافش کن.من فسنجونام محشر میشه.

گردو بیشتر فسنجون خوشمزه تر 

بعدم بذار شعله کم چند ساعت جا بیفته 

رب انار ملس 

گردو قشنگ اسیاب شده 

ابم زیاد نریز

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
چکار میکنید فسنجونتون غلیظ خوشمزه بشه واسه من یا مث اب شله یا بی مزه

چجوری درست میکنی؟

نباید زیاد اب بریزی

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

من فسنجونم عالی میشه اول پیاز رو با گوشت(مرغ یا چرخکرده یا خورشتی)تفت میدم بعد پودر گردو رو اضافه میکنم زیرشو کم میکنم درشو میزارم تا گردو روغنشو پس بده بعد که روغن انداخت ادویه و یه قاشق رب اضافه میکنم و یه لیوان و نصفی اب میریزم روش میزارم چهار ساعت کاملا جا بیوفته اخرشم سماق رو میریزم تو اب میزارم ترشیشو به اب بده بعد صاف میکنم و اون اب رو داخل خورشت میریزم عالی میشه با اب سماق امتحان کنید عاشقش میشید

خدایا ممنونم که کنجدمو بهم دادی خودت مراقبش باش.خواهشا برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید ممنونم