2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب شاید به پوستت نمیسازه ماسک مخصوص پوست خودت بزار وقتی ماسک میزنی ببین برا پوست چربه خشکه دوره استف ...

ببین تو اینستا یه خانومه کارش مراقبت پوست و اینا بود میگف ماسک خونگی استفاده نکنین...پوستو خراب میکنه

بی تفاوت به هر تفاوت 🤷🏻🤷🏼‍♀️
خب شاید به پوستت نمیسازه ماسک مخصوص پوست خودت بزار وقتی ماسک میزنی ببین برا پوست چربه خشکه دوره استف ...

پوستم معمولیه همه نوع ماسک زدم مناسب پوستم بوده ولی روشن نمیشه ..میشه بخاطر اعصاب باشه؟

با ازمایش مشخص میشه  البته تواون دوران دوسه تا جوش طبیعیه ولی اگه صورتت میریزه بیرون که ازمایش ...

خیلی جوش میزنه یهویی اصلا .ازمایش خون دادم چندبار برا کم خونی و تیرویید براهرمون جداگونه هست یا توهمونا مشخص میشه ؟ دکتر چیزی نگفت از هرمون

پیجش رو نداری ؟

نه ...ولی داش رو صورت یکی کار میکرد گف خیلی ماسک خونگی استفاده کرده دور دهانش تیره تر شده ...گف ماسک اماده بگیرین ...منم خونگی زیاد میزاشتم ولی بعد کرونا میخام اماده بخرم انلاین

بی تفاوت به هر تفاوت 🤷🏻🤷🏼‍♀️
فک کنم کبدم مشکل داره چون بعضی وقتا دهانم تلخ میشه

برو ازمایش بده عزیزم چون اگه کبد یا گوارشت مشکل داشته باشه روی پوست صورت خیلی تاثیر میذاره.

ولی میگن برای روشن شدن و خوب شدن پوست شبا عرق کاسنی بخور بعد بخواب عالیه کاسنی برا پوست.