2777
2789
@رزعشق     @قاصدک_خوش_خبرم     @رهگذرپاییزی     @مامانبزرگپان ...

ممنون از تاپیک بسیار خوبت ان شاالله حاجت روا💚💙🙏

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
دوستم ممنون ک صدامیکنی من چندروزیع نمازمومیخونم فقط خداکنه عادت کنم ترکش نکنم ماه رمضونم نزدیک روژه ...

خواهش می کنم،خدا رو بی نهایت بار شکر😍🌸💫🎀

از آیت الله بهجت سؤال می کنن:یه روز نماز می خونم،یه روز نمی خونم،آیت الله بهجت در جواب فرمایش می کنن:نماز رو اول وقت و به جماعت بخون،برو نماز جماعت اول وقت،آخرت می خوای نماز بخون،دنیا می خوای نماز بخون،هیچی نمی خوای نماز نخون.

شهید ابراهیم هادی🎀کاش همه تو را می شناختند،یا زهرا💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکتون خیلی جالبه و پر از نکته های تازه است ...خدا رو شکر که منم دعوت شدم و حتمن دنبال میکنم

قربونت عزیزم،نیتم از زدن این تاپیک جلب رضایت خداس إن شاءالله😍 إن شاءالله به حق این ماه عزیز برای هر کی که این تاپیک رو می خونه مفید باشه 😍🌸💫🎀

بله؟

دیشب دوست تون چمنگل خانوم شما رو به این تاپیک دعوت کردن و بعد من تگ تون کردم که اگه میشه پستارو مطالعه کنین نیلوفرجونم💫🎀

دیشب دوست تون چمنگل خانوم شما رو به این تاپیک دعوت کردن و بعد من تگ تون کردم که اگه میشه پستارو مطال ...

خوندم عزیزم،خیلی دلم میخاد ک اینجورباشه،نمازاول وقت بخونم

💕🍃صلوات واسه حاجتم لطفا🍃🌹

[QUOTE=131530685]خوندم عزیزم،خیلی دلم میخاد ک اینجورباشه،نمازاول وقت بخونم[/QUOT]

آیت الله مجتهدی تهرانی :

کسانی که به هر دری می زنند ولی کارشان درست نمی شود،برای این است که " نماز اول وقت " نمی خوانند. جوان ها ! به شما  توصیه میکنم ؛  اگر می خواهید هم دنیا داشته باشید و هم آخرت، نماز اول وقت بخوانید😇

takhasosi_namaz@

آیت الله جاودان :

🔸انسان هرچه به نمازش بهای بیشتری دهد ، توفیق او برای ترک معصیت بیشتر خواهد بود.

🔸از جمله مواردی که ممکن است آدم را برای همیشه بدبخت کند ، ضایع کردن نماز است.

📚حدیث اندرز ص ۱۴۴

be_name_khoda@

دستود العمل شیخ حسنعلی نخودکی🌹

آیت الله حاج شیخ حسنعلی نخودکی فرمود:

می خواین یه چیزی بهتون یاد بدم که قدرتش از علم کیمیا هم بالاتر باشد.

بعد از هر نماز  پنج کار را انجام بدید، رزق و روزی شما زیاد میشه و به درجات معنوی خوبی دست پیدا می کنید.

1⃣👈 تسبیحات حضرت زهرا ( سلام الله علیها)

2⃣👈  آیت الکرسی تا و هو العلی العظیم.

3⃣👈 سه تا قل هو الله.

4⃣👈  سه تا صلوات.

5⃣👈 آخر آیه 2 سوره طلاق از من یتق الله و آیه 3 .👇

🌺 وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکِّلْ عَلَی الله فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرا. 🌺  3 مرتبه

🌹شیخ حسنعلی نخودکی فرمود:

من هرچه دارم از عمل کردن به این 5 مورد بعد از هر نماز دارم.

ostad_panahiann@

نماز_اول_وقت#  

گناه_کردن#  

باورکن_این_دوتا_مهمه#  

عالمِ ربّانی آیت الله اراکی فرمایش کردن:

برای ازدیاد محبت به حضرت ولی عصر(ع) گناه نکنید

و نماز را اول وقت بخوانید.

ostad_panahiann@