2777
2789
تازه صوت هاش فک کنم بهترهم باشه😅

صوت  ، بنظرم زود فراموش میشه 

ولی چیزی ک ب صورت نوشته خونده شه ، ب خاطر بصری بودن ش ، تو ذهن ماندگار تره

البته خوب آدمها متفاوت ن ☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صوت  ، بنظرم زود فراموش میشه  ولی چیزی ک ب صورت نوشته خونده شه ، ب خاطر بصری بودن ش ، تو ...

بله البته درست میگید

ولی من خودم بیشترصوت گوش میدم چون کتاب یامتن رو بخوام بخونم خسته میشم😁بعد تو صوت هاشون چون صداشون بالا پایین میشه و یهو بلند یه چیزی رو میگن حواسم جمعتر میشه😅

امدم

ب جز عواقب جدی دیگه ی دنیوی و اخروی که نمازنخوندن داره که در ادامه تاپیک براتون میذارم

وقتی نماز نخونی انگار آسوده نیستی ب خصوص اون زمانی که می خوان اذان بگن که دیگه به اوج خودش می رسه،عزیزم وقتی نماز نمی خونی حالت خودخوری داری،آسوده نیستی،زود بهم می ریزی،حتی موقعی که می خوای از خدا چیزی بخوای انگار خجالت می کشی،روحت آرامش و نظم نداره و...

ولی وقتی نماز می خونی چی عزیزم؟یه تکیه گاه خیلی محکم رو به خوبی حس می کنی.

شرط قبولی عبادات تو اون دنیا،نمازه.

یعنی نماز نداشته باشی،هیچی نداری،هییییییچی.

شهید ابراهیم هادی🎀کاش همه تو را می شناختند،یا زهرا💫
برای کسیکه تا سن ۲۴سالگی نماز نخونده چی پیشنهاد میدین این همههههه نماز روزه قضا

نگران نباش تنها نیستی خودم یازده سال نمازقضا دارم،دارم قضاهاشونو ب جا میارم💪با  هر نمازم،نمازهای یه روز رو ب جا میارم،یَک حال خوبیه😍😍😍

خب

ب جز عواقب جدی دیگه ی دنیوی و اخروی که نمازنخوندن داره که در ادامه تاپیک براتون میذارم

وقتی نماز نخونی انگار آسوده نیستی ب خصوص اون زمانی که می خوان اذان بگن که دیگه به اوج خودش می رسه،عزیزم وقتی نماز نمی خونی حالت خودخوری داری،آسوده نیستی،زود بهم می ریزی،حتی موقعی که می خوای از خدا چیزی بخوای انگار خجالت می کشی،روحت آرامش و نظم نداره و...

ولی وقتی نماز می خونی چی عزیزم؟یه تکیه گاه خیلی محکم رو به خوبی حس می کنی.

شرط قبولی عبادات تو اون دنیا،نمازه.

یعنی نماز نداشته باشی،هیچی نداری،هییییییچی.

دلیل خواندن نمازهای یومیه از زبان پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله)

نمازصبح : صبح آغاز فعالیت شیطان است هرکه در آن ساعت نماز بگذارد و خود را در معرض نسیم الهی قرار دهد از شر شیطان در امان می ماند.

‌✨نمازظهر: ظهر، همه عالم تسبیح خدا می گویند، زشت است که امت من تسبیح خدانگوید. و نیز ظهر وقت به جهنم رفتن جهنمیان است لذا هر که دراین ساعت مشغول عبادت شود از جهنم بیمه میشود.

⭐️نمازعصر : عصر زمان خطای آدم و حواست و ما ملزم شدیم در این ساعت نماز بخوانیم و بگوییم ما تابع دستورخداییم.

💫نماز مغرب: مغرب لحظه پذیرفته شدن توبه حضرت آدم است و ما همه به شکرانه آن نماز می خوانیم.

نماز عشا: خداوند متعال نماز عشا را برای روشنایی و راحتی قبر امتم قرارداد.

علل الشرایع شیخ صدوق

یه بار یه مثالی هم آقای قرائتی زد جالب بود. گفت شما آدمی رو فرض کنید که یک باغ پسته بهش بخشیده شده. بعد صاحب باغ به این شخص میگه : فلانی من باغ رو به نام تو کردم بدون هیچ چشمداشتی فقط روزی یک مشت پسته از این باغ به من بده. بعد اون شخص برگرده با کمال پررویی بگه: نه دیگه! باغ به اسم منه. یک مشت پسته رو هم بهت نمیدم! این خیلی بی انصافیه! خداوند بدون هیچ انتظاری به ما نعمتهای مختلف داده و بالاتر از همه نعمت حیات و زندگی هست. حالا میگه از این 24 ساعتی که خودم بهت دادم یک ساعتشو بذار واسه نماز (تازه باز اونم واسه خود ما هست)بعد ما چی می گیم؟می پذیریم یا تارک الصلاة هستیم؟؟؟

💢💢💢قبل اذان وضو بگیرین این طوری وقتی که اذان تموم شد،راحت می تونین شروع ب خوندن نماز بکنین.

پ ن:لازم ب ذکره که نماز صبح باید چند دقیقه بعد از تموم شدن اذان،خونده بشه.

ذکر استغفار باید زیاد گفته بشه...به خاطر گناهانمان توفیق ش ازمون گرفته میشه

یکی از دلایل مهم نماز نخوندن،ب دلیل گناهامونه.

پیشنهاد می کنم کانال استاد شجاعی رو ب آدرس ostad_shojae رو دنبال کنین و استغفار# رو سرچ‌ کنین واقعا مفیده،تازگی ها هم مطالبی تحت عنوان چگونه# عبادت کنم رو به صورت ویس میذارن که بسیار مفیده.

در کل تو این کانال عضو شین ضرر نمی کنین،مطالب شون ارزش خوندن و وقت گذاشتن داره😍🎀