2777
2789
عنوان

بچه ها خاستگارم حق طلاق قبول نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2527 بازدید | 178 پست
چه حقی بابا کم پیش میاد یه مرد اول زندگی همه چیو به اسم زنش کنه یا مهریه بده به نظرم حق طلاق مهم تره ...

دقیقااااا.صمیمیترین دوستم داره از شوهرش جدا میشه.شوهرش خیلی پولداره و یک مریض جنسی.فکر کن تو ماه عسلشون هم به دوستم خیانت کرد! دوستم هی بهش شانس دوم‌و‌سوم و چهارم داد ولی اون هی به کثافت کاریهاش ادامه میداد.آخرش دوستم نتونست تحمل کنه و ترسید بیماری بگیره و تصمیم گرفت جدا شه.الان سه ساله علافه.شوهرش طلاقش نمیده و دنبال عیش و نوششه.۴-۵ سال هم باید منتظر بشه تا شاید بتونه جدا شه.این انصافه بنظرتون؟؟؟؟ اگه حق طلاق داشت اینطوری میشد؟

کی گفته هر کسی حق طلاق داره زرتی میرره جدا میشه؟!؟؟

اون کسی که یه دفعه احساسی میشه تو همون زمانی که داره پاشو میذاره دادگاه که واسه طلاق اقدام کنه یهو احساسی میشه و برمیگرده!!!!! 

اینو از من داشته باشید!

مگه طلاق گرفتن ۱ ساعته اس!؟؟ 

والا خود مردم بخواد طلاق بده قبلش مشاوره میذارن!

تموم استادای من گفتن حق طلاق رو بگیرید مهریه زیاد مهم نیست.

هیچ زندگی ای قابل پیش بینی نیست

این حرفا مال عهد بوقه و الان باید از این حقوق عادی مثل اقایون ( تاکید میکنم مثل آقایون ) برخوردار باشیم. 

ادمیم که نخواست رد میکنیم.

البته بعضیا جایی زندگی میکنن که هیچ مردی قبول نمیکنه که اون مستثناست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نطرم  خاستگارت  حرف خوبی زده عاقلانه گفته چند سالشه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزیزم قراره با یکی سن پدرت ازدواج کنی  توقع داری بهت خونه و ماشینشم نده؟؟

اولا هم سن پدرم نیست

شماهم وقتی نظری در مورد سوال من نداری لازم هم نیست مدام طعنه تیکه بندازی

کلا ازدواجت با حق طلاق و بی حق طلاق فعلا تصمیمت اشتباهه ۲۰ سال تفاوت سنی از پا درت میاره اونم دنیا رو داشته باشی و بدون حق طلاق باید در سن سی سالگی پیرمرداری کنی اونم حق طلاق نمیده میگه شاید ده ساله دیگه فهمید که من بدردش نمیخورم وعاشق شد و رفت .البته منظورم شما دوست عزیز نیست مثال و فرضیه اس

کی اجازه نداره برا زندگیش تصمیم بگیره !؟! یعنی یکی حق طلاق نداشت دیگه نمیتونه تصمیمی بگیره برا زندگ ...

نه 

منظورم اون خانم هایی هستند که دارن افتخار میکنن که بخاطر احساساتی بودن حق طلاق ندارند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

عزیز من خودم جز دسته ای ام که دوبار قهر کردن به صورت جدی طلاق بگیرم بهتون بگم سر چی از خنده غش میکنی ...

موارد خلاف شما خیلی خیلی بیشتره، دلیل نمیشه یه رفتار غلط رو بذاری معیار، درضمن ببخشید میدونم ناراحت میشین ولی به نظر من رفتار شما به خاطر احساسی بودنتون نیست شما معنی مسئولیت پذیری رو خوب متوجه نشدین، مسئولیت تصمیمی که گرفتین رو تمام و کمال قبول نکردین!

همه ی اوناییتون ‌که مخالف حق طلاق هستین ،تو سن نوجوانی ازدواج کردین

در واقع اصلا سن ازدواجتون نبوده

کسی که سن ازدواجش باشه به خودش برچسب عدم کنترل احساس نمیزنه

به# خودتون حداقل احترام بذارین و این صفات رو به خودتون نسبت ندین حداقل🥴

کی اجازه نداره برا زندگیش تصمیم بگیره !؟! یعنی یکی حق طلاق نداشت دیگه نمیتونه تصمیمی بگیره برا زندگ ...

واقعیه دیگه شما الان دلت بخاد از شوهرت جدا بشی نمیتونی چون اجازشو نداری پس ینی نمیتونی برا زندگیت تصمیم بگیری و مجبوری با کسی که دوست نداری زندگی  کنی چی از این بدتره ؟؟؟

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
اولا هم سن پدرم نیست شماهم وقتی نظری در مورد سوال من نداری لازم هم نیست مدام طعنه تیکه بندازی

چرا ناراحت میشی؟ از وقتی ازدواج کنی 

مدام باید اینو بشنوی!!!!!

الان اینجا بهت برخورده تو دنیای واقعی چیکار میکنی!

والا من با پدرم ۲۳ سال اختلاف دارم😄😄

بعدم اون یه مثاله...

میخوام بهت بگم کار خاصی واست نمیکنه گول ی خونه و ماشینو نخور!!عاقل باش!

وگرنه بدبختی و خوشبختی تو به من ربطی نداره عزیز

دقیقااااا.صمیمیترین دوستم داره از شوهرش جدا میشه.شوهرش خیلی پولداره و یک مریض جنسی.فکر کن تو ماه عسل ...

ببنید همه چی رو ب حق طلاق ربط ندین

ایشون اول باید تو مرحله قبل ازدواج میدین و میشناختن و اشنایی کامل بود 

بعدش وقتی دوتا طرف باهم هماهنگ ان از نظر اجتماعی فرهنگی تحصیلی و خلاصه باهم نقاط مشترک زیادی دارن 

و شناخت تقریبا خوبه

خب عقل حکم میکنه بالای 60 درصد زندگی اینا خوب پیش بره 

شاید اشکال کار دوستتون تو مراحل قبلی بوده بالاخره دوتا ادم متنفاوت هستن

ان شالله که هرچی براشون خیره پیش بیاد به زودی 

با شمالهم موافقم که حق طلاق رو میشه گرفت ولی خب نظرات دیگه ای دارم بالا گفتم

اما خواستم بگم همه چی رم به حق طلاق ربط ندین

فقط خدا 
شما سنتون احتمالا بیشتر بوده و واقعا عاقل و بالغ بودین ولی با سن بیست سال فک نکنم حق طلاق خوب باشع م ...

۲۴ سالم بود ازدواج کردم عزیزم.وقتی با همسرم دوست شدم ۲۲ سالم بود و همونموقع بهش گفتم که فکراشو بکنه و اگه نمیتونه قبول کنه وقتمونو تلف نکنیم.

بنظرم خانوما خیلی خودشونو دست کم میگیرن.یعنی چی احساساتی ام و نمیتونم تصمیم بگیرم و فلان.اگه ما خودمونو این شکلی ببینیم چه انتظاری از مردها داریم.من نمیگم زن از مرد بالاتره،اصلا نمیگم یه جنسیتی برتره،فقط اعتقاد دارم حق و حقوق زن و مرد باید مساوی باشه.مثل جامعه مون نباشه که مردها رو اینقد قدرتمند و بالا میدونن.همیشه میگم طرف انسان باشه،درست باشه و وجدان داشته باشه.چرا آلت تناسلی باید نشانگر این باشه کی برتره و کی حقش بیشتره؟