2777
2789
عنوان

فسنجون

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 19 پست
مادرشوهر من چندتا پیاز کوچولو پوست میگیره درستع میندازه بوی مرغو کامل میگیره اخرسر پیازو درمیارن ات ...

نه عزیزم میزان حساسیت ها فرق میکنه شما احتمالا اصلا حساس نیستی که با پیاز دیگه بوشو حس نمیکنی

من‌رو بو یکم حساسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا بدغذا نیستم ولی واقعا بو هم نمیده مرغش

بو ربطی به بد غذایی نداره 😐

بدغذا به کسی میکن مثلا میگه هویج نمیخورم نخودفرنگی نمیخورم نمیخورم قیمه نمیخورم اینا

مثلا من همه چی میخورم بجز چیزای عجیب غریب مثل گوشت شتر و گوزن و اینا.ولی رو بو حساسم خودم مرغ درست میکنم کلی سیر و ادویه میزنم اونم بخاطر اینه که بیش تر بو رو حس میکنم کاملا هم برا من ژنتیکی هست خواهرم خیلی بویاییش قوی تر از منه.اون حتی سوسک تو اتاق باشه بوشو حس میکنه

بو ربطی به بد غذایی نداره 😐 بدغذا به کسی میکن مثلا میگه هویج نمیخورم نخودفرنگی نمیخورم نمیخورم قیم ...

بوی سوسک😂 چقد عجیب!

حالا خارج از بحث بوی مرغ شما مازندرانی هستین مازندرانیا معمولا فسنجونو با گوشت درست میکنن و شیرین

اقوام مازندرانی داریم

توی ترافیک ذهنم تو یک آهنگ آرومی 💑❤
بوی سوسک😂 چقد عجیب! حالا خارج از بحث بوی مرغ شما مازندرانی هستین مازندرانیا معمولا فسنجونو با گوشت ...

ما ترش و شیرین درست میکنیم و خیلی ها هم با اردگ درست میکنن 

ولی خب من به شخصه بو رو حس میکنم