2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 41 پست
خدا رحمتش کنه کی کشتش؟چرا مراسم نگرفتن؟

هیچ وقت درست حسابی نگفتن 

شریک باباش کشته بودش 

نمیدونم چرا نگرفتن

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا کلا ب زندگی هیچ اعتباری نیست هرطور ک باشه 

موافق نيستم

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

به هر حال اعتباری به اینجور زندگی نیست

خوب اگر با یه شخص هم سطح خودش ازدواج میکرد ولی به هر دلیلی احساس خوشبختی نمیکرد و نمی تونست از این رابطه هم بیرون بیاد مثل خیلی از ماها ،اونوقت از نظر شما خوب بود..صرف نظر از درست یا غلط بودن این کار از نظر من میزان رضایت در چنین رابطه ای بیشتره چون چیزی که طرفین رو در کنار هم نگه میداره حس خوبی هست که به هم میدن و نه صرفا یک مشت کاغذ و بچه و الخ

ازدواج سفيد تو فرهنگ اروپا و امريكا خوبه

تو فرهنگ ايران دختر واقعا ضربه ميبينه

يعني پسر يا مرد حس زرنگي و استفاده كردن دارند جامعه هم ك ديدش افتضاحه

چرا اجازه بديم ي مردي اينجوري استفاده ببره و ولمون كنه؟؟؟

چرا بهاش رو نپردازه؟؟؟

ازدواج و حتي طلاق بهاشه

نه ك پرتت كنه بيرون تموم بشه

اون مردها فقط خوشحالن از پيدا كردن ي خل

يا ب چشم خراب بودن نگا ميكنن يا احمق بودن

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

نظر خودتونه  زندگی همش ریسکه .هیچکس نمیدونه دقیق چ اتفاقی میخواد بیوفته ،یه سری چیزا هم خارج ا ...

ميدونم گلم منم ميگم از سرنوشت خودمم متعجب ميشم من

ولي ازدواج سفيد دگ منفاوته 

برا دختري ك اينده درخشاني متصور بودن ي سقوطه

خوب اگر با یه شخص هم سطح خودش ازدواج میکرد ولی به هر دلیلی احساس خوشبختی نمیکرد و نمی تونست از این ر ...

گلم ب مرد ها ب چشم منفي نگاه كن چون واقعا همينن

فقط دنبال استفاده جنسي ان

حالا باز نظرت همينه؟؟؟؟

ديدت اگ اين باشه تو زندگي تو امنيتي

ميدونم گلم منم ميگم از سرنوشت خودمم متعجب ميشم من ولي ازدواج سفيد دگ منفاوته  برا دختري ك اين ...

ما ادما طرز تفکر و دیدگاه های متفاوتی داریم 

ممکنه از نظر ما کار بدی باشه ولی از نظر اون شخص مورد بدی نداشته باشه 

ما ادما طرز تفکر و دیدگاه های متفاوتی داریم  ممکنه از نظر ما کار بدی باشه ولی از نظر اون شخص م ...

قطعا

ولي عرف و جامعه مهمه

همه تو همين جامعه زندگي ميكنيم

اگ ميخام ايران زنذگي كنيم مجبوريم رعايت كنيم اگ ن ضرر ميكنيم

شما محردي يا متاهل؟؟؟