2777
2789
عنوان

یه سوال بپرسم😑 اخه روم نمیشه😑

777 بازدید | 47 پست

اون روم‌نمیشه رو دوروغ گفتم😁👋

میخاستم همه بیان😑

هر کی ناراضیه میتونه جمع کنه از تاپیک بره بیرون😑👋

الان من یه سوالی فکرم و درگیر کرده 

وقتی من گلاب اسپری میکنم به صورتم 

بعد پنج دقیقه هیچ نمیمونع ازش 

دود میشه میره هوا 

یا جذب پوستم میشه😐؟؟؟؟؟؟

توهین_ممنوع#  

(گلاب برای روشن شدن پوست.نزدن جوش.به عنوان یه تونر طبیعی)

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من فقط برای پاک کردن ارایش استفاده میکنم بعدشم با اب میشورم خوب نیست بمونه تیره میکنه پوستو بله خشک میشه زود اما اثر داره

در مورد اسم کاربریم malena درسته اما زمانی که میخواستم عضوشم مالنا در سایت داشتیم مجبور شدم manela بذارم

بخشیش بخار میشه یه بخشی هم جذب میشه لابد

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

عزیزم جذب میشه ولی مواظب باش رو مژه و ابرو نزنی چون گلاب موهارو سفید میکنه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

میگم ک استیو جابزم تو ترکوندی؟

نه 

تا حالا ۱۰ تا ترکوندم😎🌹

وای خدارو شکر اون ارکید یه بار خیلی بهم توهین کرد🤣🤣

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹