2777
2789
ترا مادول 10 خیلی خوبه نه خیلی قوی هستش نه خیلی ضعیف خوبه البته اگه بتونی گیر بیاری 😊

خب ترامادول هم اعتیاد میاره ، درسته ؟؟

دکترم می گفت safeترین دارو فعلا آلپروزولامه 

درسته کنار گذاشتنش سخته بعد چند سال ، اما میشه کم کم ترک کرد بدون اینکه عوارض و اذیت خاصی داشته باشه 

اخه از کجا گیر بیارم؟؟؟؟؟

برو داروخونه بهت میدن البته بگو 100 میخوام چون 100 نرماله بهت میدن ولی از 100 بیشتر بهت نمیدن غیر قانونیه برو بهت میدن😊

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم گاهی ترکیب میکنم، الان شما چیو ترکیب میکنین؟

الان زلپيدم و آلپرازولام

ببين با زلپيدمم خوابم ميبره ها

ولى خوابم عميق نميشه و كل روز حالم بد ميشه

ولى وقتى آلپرازولام ميخورم با زلپيدم خوابم سنگين و خوب ميشه 

البته دكترم مخالف آلپرازولام ولى الان چند ساله ديگه نميرم پيشش

خب ترامادول هم اعتیاد میاره ، درسته ؟؟ دکترم می گفت safeترین دارو فعلا آلپروزولامه  درس ...

اره درست میگی اعتیاد اوره ولی از 100 بیشتر مثلا یک بنده خدایی بود ترامادول 500میخورد معتاد شده بود ولی 100 نه فقط آرومت میکنه

قرار به زودی خدا دوتا دختر دوقلو خوشگل بهم هدیه بده واسه دیدنشون لحضه شماری میکنم 💜 لطفا با اون دل های پاکتون برام دعا کنید که بتونم مادر خوبی براشون باشم و درست بزرگشون کنم 😍و سالم باشن تن درست💚 
زلپیدم ضعیف تر از آلپروزولامه ؟؟ چه دوزی از آلپرو زولام رو مصرف می کنی ؟؟

دقيق نميدونم ولى ميدونم زلپيدم بى ضرر تر هست

اثرش هم زودتر يعنى وقتى يه هفته هست زلپيدم رو شروع كردى بايد وقتى رفتى تو جا بخورى چون پنج دقيقه بعد اثر ميكنه و اگه نرى تو جا توهم ميزنى

من آلپرازولام نيم رو نصف ميخورم

اينطور كه متوجه شدم دكترا مخالف قرصايى هستن كه تو گروه بنزوديازپينن كه آلپرازولام هست. 

دقيق نميدونم ولى ميدونم زلپيدم بى ضرر تر هست اثرش هم زودتر يعنى وقتى يه هفته هست زلپيدم رو شروع كرد ...

خب این گروه داروها که گفتی مخالفن یه سری مراقبت ها داره ، تا جایی که میشه نباید زیادش کنی 

اگه قصد بارداری داشته باشی باید قطع کنی چون عوارض داره 

بجه ها یه قرص که فقط خواب اور باشه وخواب رو سنگین کنه ولی در طول روز آدم رو لش نکنه سراغ دارید ؟؟؟؟؟

کلونازپام اینطوریه، شب میخوابی روزم سرحال، من فقط از ترس وابستگی نمیخورمش