2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه چند روزه احتمالا لثت عفونی شده

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

ببین استارتر نخ دندون رو هیچ وقت فراموش نکن نخ رو بکش لای دندونت بعد بو کن ببین چه بوی بدی میده روی زبونتم حتما مسواکو بکش شب قبل خواب و صبح ناشتا یه سیب بخور اینا باشه تا سرفرصت برو دکتر 

عزیزم ضرر نداره میگن بدن بش مصون میشه؟ نه اینکه هی الکی بخوریا

مصون چیه ؟😁

من خیلی دستگاه گوارشم ویرون بود مخصوصا روده هام حدود یه ماه هست از این قرص میرم هر ۱۲ ساعت یکی دیگه خبری نه از درد هست نه عفونت خیلی خوبه واقعا

مصون چیه ؟😁 من خیلی دستگاه گوارشم ویرون بود مخصوصا روده هام حدود یه ماه هست از این قرص میرم هر ۱۲ ...

میگم مقاوم نشه یعنی بدن بهش.

بیشتر از یه ماه اینا بشه ایا بده ؟شما دکتر رفتی بت نگفت؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
میگم مقاوم نشه یعنی بدن بهش. بیشتر از یه ماه اینا بشه ایا بده ؟شما دکتر رفتی بت نگفت؟

نه اینطوریا هم نیست بدن یعنی در واقع سیستم ایمنیش به انتی ژن میکروب مقاوم میشه نه خود دارو چون دارو نقش تقویت کننده سیستم ایمنی را دارد و اینکه خب همه میدونیم که مصرف بیرویه قرص که ماده شیمیایی هست کلیه رو داغون میکنه من مجبورم چون دکترم گفت ادامه بده و هر دو ماه یه بار آزمایش انجام بده اگه عفونت رفع شد دیگه ادامه نده

با توجه به شرایط اسی خوردن یک هفته ای این قرص ضرری نخواد داشت

نه اینطوریا هم نیست بدن یعنی در واقع سیستم ایمنیش به انتی ژن میکروب مقاوم میشه نه خود دارو چون دارو ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم توضیح کامل و عالی

نه اینطوریا هم نیست بدن یعنی در واقع سیستم ایمنیش به انتی ژن میکروب مقاوم میشه نه خود دارو چون دارو ...

یعنی وقتی دارو در حال رفع مشکله بدن بهش مقاوم نمیشه زمانی مقاوم میشه که استفاده بی رویه باشه؟