یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
روزگارم به دوری از مرد های زندگیم گذشت ،پدرم ،برادرم ،عشقم شوهرم و پسرم خدایا هرجای دنیا که هستن مواظبشون باش هر وقت که بودی همه چیز قشنگ شد. تا وقتی که چیز هایی که برای بقیه اتفاق افتاده برای شما اتفاق نیفتاده در موردشون قضاوت نکنید
یکی از دخترا یازده سالش بود و بچه ی سه ساله داشت ؟!🤔
یعنی اون دختر حداقل هفت سالگی شوهر نموده و هشت سالگی زاییده بود ؟!؟
مگه رابطه با دختر زیر نه سال ،باعث حرام شدن ازدواج نمیشه ؟؟؟
عجبا
این سرنوشت واقعی مال کدوم شهر میتونه باشه ؟😐
خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن». «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ» از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیهالسلام را دوست دارد و روحی که آوارهی اوست..