2777
2789

تو این اوضاع به اون مادر و نوزادش رحم کنید و لطفا بشینید خونه بعد از قرنطینه وقت برای رفتن زیاده😒😒

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمی دونم چکار کنم حتی این آدم دو سال پیش عقد محضری برادرم دعوا کرده بودیم نیومد باز برادرم به روی خو ...

بگو این کارت باعث میشه منم یاد بگیرم ازت تو هم برادر و خواهر داری

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
چرا صدا ضبط کرده بودن؟!!! شما میتونی از این به بعد به همسرت اطمینان کنی؟

خودش فحش داد منم شروع کردم جالبه سکوت کرد منم عین مسلسل می گفتم اونم فرستاد برای مامان خودم که ببین چه دختر بی تربیتی داری 

قبلش بهش گفته بودم مادر من به خاطر خواهرم نگران بهش استرس وارد نکن باز گوش نکرد

خودش فحش داد منم شروع کردم جالبه سکوت کرد منم عین مسلسل می گفتم اونم فرستاد برای مامان خودم که ببین ...

کار همسرت خیلی بچه گانه بود با این کارش حریم خونه اش وناموسش رو شکسته

کار شماهم اشتباه بوده اما کار همسرتون بد بوده. دیگه عذر خواهی کردی بسه. بزار خودش کم کم خوب شه. ولی ازاینکه واسه برادرزاده ت تبریک نگفته بده واقعا. بهش بگو اگر تبریک نگی منم تو خانوادتون نوزاد دنیا بیاد همین کارو میکنم. البته دعوا نشه یه وقت. اگه نه که هیچی نگو ولش کن یه مدت آروم بمونه همه چی

اولا وقتی لرزشی برای خانوادش قایل نشی اونم همین رفتارو تکرار میکنه دوما قرنطینه ایم ها

من میگم تلفنی تبریک می گفت ما خودمون بیمارستان هم نرفتیم 

2790
2778
2791
2779
2792