2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تومحل کار اشناشدیم خودش منو دوست داشت اما خانوادش نه زیاد خوششون نمیومد

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اگه خودت جزو‌فقیر ه ای و خانوم هستی هیچ وقت ریسک نکن بدجوری میسوزی

نه آقا هستم اما از خانوده سطح پاییین ک دختری رو محام ز خانوده سطح بالا و پولدار،،، اونم دلش بامنه، اما اختلاف طبقاتی این وسط نمیزاره 

من میشناسم دختره از نظر مالی ضعیف تر بود چند سال در تلاش بود تا پسره باهاش ازدواج کرد..ولی همیشه وقت ...

میگم دیگه اکثر اوقات در مورد دختر همین ولی پسر پایین تر باشه به ندرت پیش میاد

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

نه آقا هستم اما از خانوده سطح پاییین ک دختری رو محام ز خانوده سطح بالا و پولدار،،، اونم دلش بامنه، ا ...

ای وای😢

خوب نمبتونین خودتون وارد یه شغلی بشین که درآمدتون بره بالاتر؟

میتونم شغلتونو بپرسم؟

شنیدم یه دختری باباش دکه داشته و خیلی فقیر بودن درس خوند پزشکی قبول شد الان خانوم دکتره ماشین, مطب, خونه واسه مامانش خریده یه جراح هم خواستگارش بود نمیدون ازدواج کرده یا نه ولی عجیب دوسش دارم به خودش تکیه کرده بود سرنوشت خودشو عوض کرد

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
ای وای😢 خوب نمبتونین خودتون وارد یه شغلی بشین که درآمدتون بره بالاتر؟ میتونم شغلتونو بپرسم؟

تازه خدمتم تمموم شده، و دارم  باغ میزنم، اما اون نمیدونم چرا و به چی فکر میکنه

من لیسانس برق قدرت دارم 

خوب ببینین

اول باید به پدر اون اقا اثبات کنین که به خاطر پولش به طرف دخترش نرفتین

اگر خانواده ای باشن که ملاکشون فقط خوبی و سلامت رفتاری اقا پسر باشه،بله بهتون دختر میدن

من دیدم از این موارد