2777
2789
عنوان

فضای اینستاگرام

261 بازدید | 5 پست

من خودم اینستا ندارم اما گاهی از گوگل میرم و به بعضی پیج ها سر میزنم. دیدید زندگی های بعضی ها رو؟ مثلا طرف تنها میره مسافرت چه داخل چه خارج یا با دوس پسر یا دوس دخترش و دوست هاشون میرن. هی عکس و فیلم از کافه رفتن و رستوران رفتن و این چیزا میزارن. عکس های زندگی های لاکچری یا به ظاهر لاکچری خودشون رو میذارن. انگار همیشه مرتب و تمیز هستن و مدام به خودشون میرسن. گاهی اوقات میگم اینا پس کی کار میکنن و پول درمیارن البته کلی پول از همین پیج هاشون و تبلیغ مثلا ماست و پنیر درمیارن! بعضی هاشون که عکس های پدرومادرشون رو میذارن ظاهرا انگار آدم های معمولی هستن و شبیه بچه هاشون نیستن اما عجیبه که چطور همچین پدرومادرهایی این همه آزادی و حق انتخاب به بچه هاشون میدن. زندگی هاشون خیلی عجیب و دور به نظر میرسه. چرا این همه تفاوت هست؟ یا پدرومادرهاشون آدم های راحتی هستن و اگه نیستن اینا با حرف همراهشون میکنن؟ چطوری این کار رو انجام میدن؟ اصلا ممکنه؟ یا مثلا فیلم و عکس مهمونی یا تولد مختلط و رقصیدن میذارن. خیلی برام عجیبه. چقد راحتن! من نمیخوام بحث دین و اینا رو پیش بکشم چون طرف ممکن باحجاب و پوشیده هم باشه و بره برقصه و آدم راحتی باشه یا بی حجاب باشه ولی خیلی راحت نباشه. البته تو کشور ما خیلی اینطوری نیست چون آدم و افکارشون بیشتر از ظاهرشون دیده میشن. من منظورم اینکه چطوری میتونن اینقد راحت باشن؟ اینایی که این کارها رو میکنن چطوریه؟ من آدم خجالتی هستم و کلا تو ی جای شلوغ معذبم، نمیدونم چطور بعضی ها خیلی راحتن. یعنی رمز موفقیتشون چیه؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شانس خانواده پایه شوهر ماست 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

بعدشم اینی ک میگی پدرمادرشون ساده ان خودشون اینجوری دقیقا خانواده عموی منه .عمو و زنمون 60 هفتاد سالشونه و اینقدر ماهن ک نگو بعد مثلا دختراش ک مجردن ارایش و اصلاح ابروها مدل زنونه و رنگ مو و اینا .. نه که بگی الان همه اینجورن.. اینا از ده دوازده سال پیش ک ما دبیرستانی بودیم این کارو مبکردن مثلا تو خونه جلو داداش مجردشون تاپ و شلوارک .. خیلی برا من عجیب بود .. یعنی برا کل فامیل عجیب بود اون موقع ما حتی اجازه پشت لب برداشتن نداشتیم اونا اصلاح کامل ورنگ مو و اینا

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫