anisa2000 مدیر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 4693 عنوان بیاین چالش😎 | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 24 پست ضایع ترین خاستگارتون کی بود😂 میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢 1399/01/12 | 18:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادی_ عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 12691 من خواستگار واسم اومده بود، همه چی تمام.قد۱۹۰، وزن 87 کیلو(حالا گیر ندین قدو وزنشو چطور اینقدر دقیق میدونی) چشمانی جذاب و گیرا و خلاصه تمام خوبیها درونش یکجا جمع.(دیکاپریو رو دیدین؟ این سعیدشون بود)رفتیم تو اتاق و داشتیم با هم حرف میزدیم و خیلی هم با هم تفاهم داشتیم تا اینکه یهو (حتما فکر کردین گوزیدم و اون هم رفت و پشت سرشو نگاه نکرد؟)خیر، از خواب بیدار شدم😐😐 رنگ در رنگ و به هر رنگ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
elahehh عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 5391 خوب دقت کن تو انتخابت مبادا خدایی ناکرده پشیمون شی پشیمون ک میشم چون دکتری گرایش خودم اومد خواستگاریم بخاطر این رد کردماگه اونقدر قوی بودم ک بزارمش کنار نیزاشتم خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡
anisa2000 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 4693 من خواستگار واسم اومده بود، همه چی تمام. قد۱۹۰، وزن 87 کیلو(حالا گیر ندین قدو وزنشو چطور اینقدر دق ... 😐 چه حیف ☹ میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
سنپطرزبورگ عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 7552 اقا خدایی من خودم یه خواستگار داشتم که پیشش احساس بدی داشامانقدر که همه چی تموم بودقد بلندبدن پرخوشگلخونه داشتماشین داشتپیش باباش تو تولیدیشون کارمیکردتک فرزند بودانقدر خوب بودکه من دلم براش سوخت گفتم این حقش یکی مثل شیلا خداداده نه منهمه تعجب کردن حتی هود پسره
ma98 عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 3874 من خواستگار واسم اومده بود، همه چی تمام. قد۱۹۰، وزن 87 کیلو(حالا گیر ندین قدو وزنشو چطور اینقدر دق ... 😂😂😂😂😂😂عالییی بودددد لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍
anisa2000 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 4693 پشیمون ک میشم چون دکتری گرایش خودم اومد خواستگاریم بخاطر این رد کردم اگه اونقدر قوی بودم ک بزارمش ک ... عشق کور و کرت کرده😑 عشق همه جا هم خوب نیست گاهی زندگیو به کامت تلخ میکنه همین عشق زندگی شوهرمو نابود کرد وگرنه اون صد دفعه باید میرفت پی زندگیش چون من بدرد زندگی کردن باهاش نمیخوردم و نمیخورم میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
anisa2000 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 4693 بچها چطوری از تاپیک برم بیرون🤔 واااا خب دکمه بازگشت گوشیتو بزن درمیاد میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢
khanoommehraboon عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 36 واااا خب دکمه بازگشت گوشیتو بزن درمیاد خب تو اعلانا میاد برام 😟پستا .
elahehh عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 5391 عشق کور و کرت کرده😑 عشق همه جا هم خوب نیست گاهی زندگیو به کامت تلخ میکنه همین عشق زند ... میدونم خرم کرد دیگ... خواهشا اگه قصد دارین پدر یا مادر شین قبلش از سلامت روان خودتون و زندگیتون اطمینان پیدا کنین....♡