2777
2789
عنوان

دوست دارم کرونا

175 بازدید | 4 پست

دلنوشته#

بچه ها کرونا برای هر کی بد بود من که عاشقش شدم 

تمام ورزش هامو سر ساعت تو خونه میکنم 

دغدغه دانشگاه و امتحان ندارم 😍😍😍

یه عالمه فیلم و کتاب ندیده دیدم 

فایل های گوشی و... رو تمییز کردم 

به خدا نزدیک تر شدم 

با خانوادم خیلی خوب شدیم 

نماز صبح ها رو خواب نمیمونم چون کلا بیدارم 😅😅😅

آشپزی یاد گرفتم 

کارامو آروم و سر وقت انجام میدم 

خلاصه دوس دارم زندگی رو 

ولی خوب یه غم  بزرگ دارم اونم اینه که استخر نمیتونم برم دلم براش تنگ شده 

و اینکه یکیم نداریم قربون صدقمون بره 

ولی بازم مرسی کرونا 💎😍

فقط این وسط یه شوهر و استخر  کمه 

خداییش دروغه اگر بگیم تاثیرات مثبت نداشته 

ولی من دلم برای زندگی قبلی تنگ شده ولی برگردم به همون زندگی چیزهایی که تو این دوران یاد گرفتم را آویزه جونم می کنم دیگه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اینکه امسال نرفتیم شهرستان خوشحالم مجبور نبودم ادمهای بد رو تحمل کنم سالهای قبل از عید بدم میومد امسال واسه من خوب بود تو خونه خودم بودم با بچم نون درست کردیم غذاهای محلی یادگرفتم و درست کردم روزهای عادی هم ورزش میکردم هم روزه میگرفتم الانم هم روزه میگیرم هم ورزش میکنم فقط من کلا خصلتم اینه دوست دارم تنها باشم تمرکزم  کارام بیشتره ولی الان شوهرم خونه است یه کم تمرکزم کمه روزهای عادی خوبیش اینه شوهرم سرکاره راحترم ولی بازم خیلی خوب بود امسال نرفتیم شهرستان عید دیدنی ‌. دیشب به شوهرم گفتم امسال واسم سال خوبی بود  تو خونه بودم حس خوبی داشتم واسه من که خوب بود چون من عاشق خونه موندنم و از فامیل مخصوصا خونواده شوهر دور بودم خیلی خوب بود