2821
2789
عنوان

ابسه لثه

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 26 پست
به نظر که یه هماتوم ساده است . مربوط به دندون درآوردن هست. اونیکی سمتش دقیقا همون نقطه دندونی نیش نز ...

نه چیزی از دندون دراوردن معلوم نیس.انقد گریه کردم سرم درد میکنه.فک پایین تازه یکی نیش زده ولی روبروش نیست.الانم تو این وضعیت کرونا نمیدونم کدوم بیمارستان ببرمش.دارم دیوانه میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همونه پس. من میدونم. خیالت راحت. نمیخواد دکتر بری. دیگه گریه هم نکن. 

دندونش همونجا که اونجوری بود نیش زده.یه کوچولو سفیدی زده بیرون.انگار داره کج درمیاد.اون زخم خودش خوب میشه؟

دندونش همونجا که اونجوری بود نیش زده.یه کوچولو سفیدی زده بیرون.انگار داره کج درمیاد.اون زخم خودش خوب ...

خداروشکر. بله عزیزم. خودش خوب میشه. با یه گاز تمیز مرطوب روزی چندبار  روشو تمیز کن به آرومی که شیر و غذا اینا اونجا جمع نشه. دندون کامل در اومد خودش خوب میشه. از همین حالام سعی کن مسواک زدنو شروع کنی براش اگه تا الان نزدی‌. روزی یه بار حداقل شب ها . حتی اگه همکاری نمیکنه بدون خمیر دندون. 

یه خانم مستقل و قوی 
خانومی پسر من تازه ۱۳ ماهش تموم شده.راه نمیره‌.چیکار کنم‌.فقط مبل میکیره وامیسته

عزیزم طبیعیه. مخصوصا توی پسرها کمی تکامل دیرتر اتفاق میوفته. تا ۱۷ ماهگی طبیعیه که نتونه تنهایی راه بره و از مبل اینا کمک بگیره. نگران نباش. دامنه سنی راه رفتن مستقل ۹ تا ۱۷ ماهگی هست. 

یه خانم مستقل و قوی 
2823
2791
2779
2792