2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان چطوری بهتر شدی

ن بخدا اصلا 

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
شکوفه جون خوب شدی من خیلی میترسم

اره عزيزم ولي بايدحتما حتما دارويي كه دكترميده رو مرتب كني يه روزم قطع كني ميره سرپله اول

واينكه حتما پرهيزغذايي داشته باشه خيلي مهمه

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜

عزيزم اگه اين علائم ترش كردن وزيادشدن اسيدمعدت بعدويارت بوده منم مشكلي مشابه شما داشتم ولي بالااوردن من علت ديگه اي داشت كه باعث شده بوددهانه ورودي معدم گشادبشه واسيدبيشتربيادبالا.البته دركل هم زيادبود براي من

اول كه دكتربايدداروبده بهت وبعد رعايت خودتت

وعده هاي غذاييت روتقسيم كن مثلا ناهار روتوسه وعده بخور

هميشه قبل اينكه كامل سيربشي ازخوردن دست بكش

ادويه وچيزاي ترش اصلانخور مخصوصا فلفل

سبزيجات روهم خام مصرف نكن

گرنگهدارمن آن است كه من ميدانم،شيشه رادربغل سنگ نگه ميدارد💕من باكمك خداي مهربون وتوانا به آرزوهاي قشنگم ميرسم👫💍💜
عزيزم اگه اين علائم ترش كردن وزيادشدن اسيدمعدت بعدويارت بوده منم مشكلي مشابه شما داشتم ولي بالااوردن ...

دکتر اون موقع که باردار بودم گفت بخاطر هورمون پروژسترون دهانه مری شل مبشه و اینکه بالا زیاد میاری الان که باردار نیستم هنوزم مثل همون دوره بارداری مریم میسورزه و دهنم تلخه یا ترشه دارو هم به پنتوپرازول 40 داده بود روزی دوتا صبح و شب با دمپریدون قبل وعده های غذایی ولی اندو نکرد الان داروها تموم شدن ولی من خوب نشدم

من دهانه معدم شله و التهاب داره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دوبارم اندسکوپی کردم 

شما مشکل رفلاکستون درشت شد من هر دارویی خوردم بیذتاثسر بوپه همش

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
شما مشکل رفلاکستون درشت شد من هر دارویی خوردم بیذتاثسر بوپه همش

سلام ن بخدا تازگیا مشکل روده ام گرفتم 

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
سلام ن بخدا تازگیا مشکل روده ام گرفتم 

مشکل روده شه شکلیه ؟ میشه بگین شما چه دارو هایی خوردین و امتحان کردین یا گیاهیو..؟ 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...