2777
2789
عنوان

بیسکوییت مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 23 پست
ای ول بابا😂😂

جاریمم بچه ۴۰ روزش نشده بود پستونک رو میکرد تو شکلات صبحانه میذاشت تو دهن بچه که پستونک بگیره😏

با این کار ها بجه رو رفلاکسی کردن تا ۱ سالگی هر چی میخواد بالا میاورد

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آینده بچه هم دیدنیه. به بچه هرچی بدی میخوره، ولی بزرگ که شد یا از مشکل معده رنج می‌بره یا تراکم استخ ...

بله بالا نوشتم بچه معده ش داغون شد تا ۱ سالگی هر چی میخواد بالا میاورد

من خودم مخالفم با این کار ها

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
والا نینی من ۸ماهشه تازه می‌خوام بهش سرلاک گندم بدم. دکترمیگفت تحت هیچ شرایطی دو ماه اول غذای کمکی گ ...

بله نباید داد...

اول باید با لعاب برنج یا فرنی شروع کرد

اونم بدون شیر گاو

هضمشون سخته واسه بچه

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

جاریمم بچه ۴۰ روزش نشده بود پستونک رو میکرد تو شکلات صبحانه میذاشت تو دهن بچه که پستونک بگیره😏 با ...

واااای گناه داره ....

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..
جاریمم بچه ۴۰ روزش نشده بود پستونک رو میکرد تو شکلات صبحانه میذاشت تو دهن بچه که پستونک بگیره😏 با ...

ای وااااای

عقل دارن آیا؟

واقعا فکر میکنن به کارشون؟

یادم اومد من باردار بودم سونو رفته بودم تو مطب یه خانم با بچه ش بود شاید بچه ش خیلی داشت سه چهار ماهش بود

بعد یکم بیقراری میکرد معلوم بود گشنش بود خوابشم میومد

مامانه سختش بود تو مطب بهش شیر بده هی بچه رو بغل میکرد که آروم شه طفلی 

بعد من شکلات خوردم یکی ام به خانومه دادم کنار دستم نشسته بود 

یهو خانومه کاکائو رو باز کرد داد بچه میک زد نمه نمه خورد

وای من دهنم باز مونده بود 

گناه دارن بچه معده ش ضعیفه آخه شکلااااااات!

ای وااااای عقل دارن آیا؟ واقعا فکر میکنن به کارشون؟ یادم اومد من باردار بودم سونو رفته بودم تو مط ...

نه عقل ندارن الانم بچه ۲۲ ماهه ست انقدر دعواش میکنن انقدر سرش داد میزنن انقدر میترسوننش بچه استرسی شده

نه عقل ندارن الانم بچه ۲۲ ماهه ست انقدر دعواش میکنن انقدر سرش داد میزنن انقدر میترسوننش بچه استرسی ش ...

آخی طفل معصوم...

چی بگیم آخه

خدا به پدر و مادرش عقل بده...

برادر شوهرم ۵ ماهگی به بچه ش نوشابه میداد😏

😨😨😨

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤