2777
2789
اینه

اینم هاله افتاده که یعنی شمام باردارییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 از پریودت گذشته؟؟ 

فدات شم ایشالا قربونت برم برای پسر دار شدن اقدام کردی ؟؟ البته نگو چی باشه اول سالم باشه ایشالا جواب ...

بله ۶ ماه رژیم گرفتم ، دارو استفاده کردم . حالا منتظر روز تخمک گذاریم که اقدام کنم .... عزیزم اینکه به خدا بگیم و آرزو کنیم مشکلی نداره من پرسیدم ... اخه من دوتا دختر دارم ... دوست دارم پسر دار بشم دخترهام داداش داشته باشن

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه ماله منم از این کمرنگ تر بود روز سیکلم حامله بودم

وای مرسی قربونت برم ممنون برای شمام مبارکه عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 وای از خوش حالی الان پس میفتم 

وای مرسی قربونت برم ممنون برای شمام مبارکه عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 وای از خوش حالی الان پس میفتم&nb ...

حالا خیلی خیلی هم خودتو درگیرش نکن اگ خدایی نکرده خدایی نکرده یوقت منفی بود خیلی ناراحت نشی..... مرسی عزیزدلم فدات 

بله ۶ ماه رژیم گرفتم ، دارو استفاده کردم . حالا منتظر روز تخمک گذاریم که اقدام کنم .... عزیزم اینکه ...

ای جانم عزییییییییزم خدا حفظشون کنه پس ایشالا خدا یه پسر سالم ناز بهت بده امروز برات ۱۰۰۰ تا صلوات میفرستم 

ای جانم عزییییییییزم خدا حفظشون کنه پس ایشالا خدا یه پسر سالم ناز بهت بده امروز برات ۱۰۰۰ تا صلوات م ...

واااای باورم نمیشه چه قلب رئوف و مهربونی داری😭

اینقدر که منو خوشحال کردی ان شالله خدا دلتو شاد کنه عزیزم ... تو روزای پر استرسی هستم ... ان شالله خدا از برکت دعاتون حاجتمو بده 🙏🌹🌹🌹🌹 منم واستون صلوات میفرستم و دعاتون میکنم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
واااای باورم نمیشه چه قلب رئوف و مهربونی داری😭 اینقدر که منو خوشحال کردی ان شالله خدا دلتو شاد کنه ...

قربونت برم عزیزمممممم 😍😍😍😍مرسیییی بعد ار اقدامت  جواب مثبت گرفتی اینجا برام بنویس منم خوش حال بشم ❤️😘😘😘😘😘😘😘

قربونت برم عزیزمممممم 😍😍😍😍مرسیییی بعد از اقدامت  جواب مثبت گرفتی اینجا برام بنویس منم خوش ح ...

چشم حتما ....

برات صدتا صلوات فرستادم و از خدا خواستم دلتو شاد کنه ❤😘😘😘