2777
2789
ماساژ رو امتحان کنید من که قهر بمونم یه لاخ موم سفید میشه همون لحظه سخته برای ما زنها مردها به هی ...

اینکه به هیچی شون نیست واقعا قبول دارم چه جوری خوابشون میبره لعنتیا

ماهی خانوممم  
حالا من شاغلم کل حقوقمو میدم بهش بازم زبونش درازه اینا درد داره

وا چرا حقوق تو میدی عزیزم پس انداز کن برا خودت وظیفه شه خرج زندگی رو خودش تامین کنه شما پرروش کردی، میخواستی همینو بهش بگی وقتی گفت به چیت مینازی

ماهی خانوممم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره.روز قبلش بابا مامانش دعوا کرده بودن ب اینم زنگ زده بودن رفته بود.من کلی ارومش کردم کلی حرف زدیم. ...

مامان باباش دعوا کردن اون بیچاره رو چیکار داشتن

ماهی خانوممم  

گفتم

البته وقتی گفت به چیت مینازی اینم گفت فقط خوشگلی

خوشگلی که چیزی نیست

فکر میکنی توی خودم نگه داشتم

گفتم خانواده خوب دارم

تحصیل کردم

پولدارم

تازه توی خونه مامان بابام میشینیم

بعدش میدونی چی گفت؟

گفت توی دعوا که حلوا خیرات نمیکنن

یکی من گفتم یکی تو

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
منم قهرم بهم تیکه انداخت منم انقد بی محلش کردم ک برا خودش شام درست کرد خورد شست الانم پا فیلمه منم ا ...

یکی بالاخره باید بیاد جلو قهرو تموم کنه اوف منکه خیلی مقاومت میکنم تا خودش بیاد ولی بعضی وقتا هم نمیشه دیگه طاقت نمیارم

ماهی خانوممم  
یکی بالاخره باید بیاد جلو قهرو تموم کنه اوف منکه خیلی مقاومت میکنم تا خودش بیاد ولی بعضی وقتا هم نمی ...

من در این مواقع ادم حسابش نمیکنم کلا

خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
گفتم البته وقتی گفت به چیت مینازی اینم گفت فقط خوشگلی خوشگلی که چیزی نیست فکر میکنی توی خودم نگه ...

خاصیت مردای عزیزم هییییچ وقت کم نمیاارن همیشه با پررویی یه جوابی تو استین دارن که  بهت بگن، ولی خودت زیاد ناراحت نکن عزیزم اخه همشون همینن دیگه

ماهی خانوممم  
فکرررم خیلی آشفته اس اصن نمیخام ببینمش اما از بعده طلاق خیلی میترسم 

یکم به روزایی خوبی که باهم داشتین فک کن باهاش حرف نزن فعلا، ولی قکر طلاق نکن، حالا من دقیقا نمیدونم مشکلتون چیه ولی حتی اگه یه درصدم فک میکنی درست میشه به طلا ق فکر نکن عزیزم

ماهی خانوممم  
فکرررم خیلی آشفته اس اصن نمیخام ببینمش اما از بعده طلاق خیلی میترسم 

مهم ترین چیز اینه ک فکرتو اروم کنی

بعدا ب اشتی یا خدای ناکرده جدایی فکر کن

مث ما من و اون هنوز اروم نیستیم حداقل من هنوز تصمیم نگرفتم بعد 6روز ک اگه دیدمش چیا بگم چیا نگم

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫