الان پدرشوهرم مادرشوهرم ،شوهرمو بردن تو یه اتاق دیگه معلوم نیست چی دارن بهش میگن ،خیلی بی شعورن
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
شما باید قفل خونه رو عوض کنید.پدرسوهر من فقط کلید حیاطو داشت.ازش گرفت شوهرم .یه کم ناراحت شد اما اعصاب خودم دیگه سرجاشه.شماهم بهتره قفلارو عوض کنید چون ممکنه کلیدو نده یا از روش بسازه.واقعا برای چی کلید به برادرشوهرتون میدید.با این درجه از خودمونی بودن برادر شوهرت فکر کن تو خونه نشستی با شوهرت یه دفعه عینی چی بیاد تو
شما باید کلید خونه رو عوض کنید.پدرسوهر من فقط کلید حیاطو داشت.ازش گرفت شوهرم .یه کم ناراحت شد اما اع ...
همینم هست،خسته شدم ،
تازه عروس بودم اومد پیش ما اول زندگی پیش ما زندگی کرد ،خیای براشون خوبی کردم ،دستم بشکنه😭😭😭
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
آخه کی اول زندگی برادر شوهرشو میبره پیش خودش خدارو شکر پدر مادر داره
بخدا جهازمو آوردن آقا (برادرشوم )اصلا نیومده چیزی بگیره بلند کنه پسرعموم و شوهرم همرو جابه جا کردن ینی اینا یادم میاد خیلی عصبی میشم
آخه کی اول زندگی برادر شوهرشو میبره پیش خودش خدارو شکر پدر مادر داره
اون روز رفته بوده بیرون دور دور