2777
2789

برادرشوهرم اینا قراره فردا بیان خونمون

شوهرم گفته بهشون پیتزا درست میکنیم

من فقط یه بار درست کردم

بچه ها میخام مرغ و قارچ درست کنم باید کدوم موادو تفت بدم که خوشمزه بسه؟

اصلا تفت نیازه؟

کلا مرغ و قارچ چطوری درست کنم؟؟؟

خمیرم یکی بگه چظور درست میکنه ک خوب درمیاد چون مهمون دارم خراب نشه یه وقت😥😥

الان میان ترورت میکنه تو کرونا مهمون داری😂😂😂😂😂

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب غذایی که توش وارد نیستی چرا درست میکنی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من اين پيتزا رو دوروز پيش درست كردم عالي شده بود

دستور پخت کامل لدفن😁😎

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

عزیزم خمیرو از نونوایی بربری دوتا چونه خمیر بگیر یعنی معرکه میشه عااالی هم راحته هم نرم و اطیف

و خود پیتزا هم دستورشو از روی فیلم (طرز تهیه پیتزا اشپزخانه کوچک من )درست کن بهت قول میدم تک میشه

اگه داخل فر ميزاري نياز به تفت نيست مرغا رو خيلي نازك ببر و بچين روي پيتزا 

براي سس كفش هم سس آلفردو با سير يا سس گوجه ميتوني درست كني... كچاب و اينا نزن خوب نميشه 

اما نون از همه مهمتره كه توضيحش طولاني اگه اينستا داري برو ويديو آموزشش و ببين