2777
2789
عنوان

کدبانو ها بیان 😘

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 53 پست
کیا خورشت باطعم جدید دوست دارن مثل خورشت آلو یا خورشت آجیل یا بامیه یا خلال....

خورشت کرفس خیلی هم خوشمزه است درست کن

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسپی لطفا

گوشت گوسفندی _بادمجان _عدس_پیاز و سیر و ادویجات کشک و نعنا

عدس و میپزی گوشت رو هم میپزی بادمجان رو کبابی میکنی  پیاز و سیرو تفت میدی بادمجان رو میریزی و له میکنی بعد گوشت رو خورد میکنی توش عدس رو هم میریزی برای تزیین نعناداغ  پیاز داغ و کشک استفاده میکنی ولی مزش خیلی خوبه

چطوری ملکه😒

به امضام توجه کن

من ستاره بنفشم... متوجه شدید؟ بنفش. بنفش رنگ پادشاه ها و ملکه هاست من یک ملکه هستم. روانپزشک و مشاور خانواده و روانپزشک کودک هستم.اگر سوالی داشتید(درباره روانپزشکی) درخدمتم.دوست عزیزم که داری امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست.مامان ترنم به همراه همسر و دختر 4 ماهه شان در سال 89 در صانحه سقوط یک هواپیما جانشان را از دست میدهند. می می ناز به دلیل سرطان سینه از دنیا رفتند. تو که دل مهربونی داشتی و برای شادی آن دو دوست نی نی سایتی صلوات فرستادی حالا برای شادی روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان مامان آلا صلوات بفرست. آلا کوچولوی 1/2 ساله به دلیل مشکل ریه از دنیا رفتند. تو ای کسی که امضای مرا خواندی و برای افرادی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم حاجت تو براورده شود. تو هم برای براورده شدن حاجت من دعا کن.

[QUOTE=130580306]زارت😐[/QUOT

بی ادب

من ستاره بنفشم... متوجه شدید؟ بنفش. بنفش رنگ پادشاه ها و ملکه هاست من یک ملکه هستم. روانپزشک و مشاور خانواده و روانپزشک کودک هستم.اگر سوالی داشتید(درباره روانپزشکی) درخدمتم.دوست عزیزم که داری امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست.مامان ترنم به همراه همسر و دختر 4 ماهه شان در سال 89 در صانحه سقوط یک هواپیما جانشان را از دست میدهند. می می ناز به دلیل سرطان سینه از دنیا رفتند. تو که دل مهربونی داشتی و برای شادی آن دو دوست نی نی سایتی صلوات فرستادی حالا برای شادی روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان مامان آلا صلوات بفرست. آلا کوچولوی 1/2 ساله به دلیل مشکل ریه از دنیا رفتند. تو ای کسی که امضای مرا خواندی و برای افرادی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم حاجت تو براورده شود. تو هم برای براورده شدن حاجت من دعا کن.
این خوبه البته من پنیر نمیزنم خوشمزه میشه

باگوداعالی نیشه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤