2777
2789

سلام 

خوش اومدین 

راستش من شوهرم صب تا شب بدو بدو میکنه و سر کاره و اصلا خونه نیس 

منم ک جوونم و فعلا بچه نداریم خیلی وقته دارم ب یه کار و کاسبی فکر میکنم 

حالا موندم چیکار کنم 

میخام یه جوری باشه خیلی خسته نشم نخندیناااا ولی خیلی دوس دارم تو خونه خودم بشینمو شده ماهی یه تومن حتی ولی تو خونه بشینمو کار کنم و دربیارم نمیدونم چرا ولی عادت کردم ب خونه و دوس ندارم برم بیرون آرایشگاه کوچیکی یا خیاطی کوچیکی بزنمو صب برم تا ظهر بعدم خسته و کوفته بیام خونه حالا ناهار بپز بعدم دوباره برم تااااا شب دوباره برگرد خونه و ...

اووووه خسته کننده س 

ولی اگه کاری پیشنهادپولسازی باشه ک همون تو خونه بتونم کار کنم همزمان ناهار و شامم بپزمو حواسم ب خونه مم باشه و فکرم درگیر خونه نباشه خیلی خوبه 

لطفا بهم بگین ایده ای دارین؟ 

اونایی ک مثه من خسته شدینو دنبال درآمدین بیاین بحث کنیم شاید فرجی شد🌻🌻🌵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مکرومه بافی خیلی خوبه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی؟  بورس چطور آخه خودت توش سهام داری؟  من وارد نیستم چی

فقط میدونم میری سهام شرکت‌ها رو میخری سود میکنی ما 40 میلیون تو بورس داریم من زیاد بلد نیستم داداشم بلده شما اگه بخوای یاد بگیری باید توی کلاساش شرکت کنی

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید لطفا 🙏😻
مکرومه بافی خیلی خوبه

خب مکرومه بافی یا هر هنر دستی دیگه ای 

باید بازار فروششم باشه و مشتریشو داشته باشی من برم دوره بگردم بگم بیاین از من مکرومه بافی بخرین؟ 

بلدم نیستم شما خودت انجامش دادی؟ 

نتیجه گرفتی؟

فقط میدونم میری سهام شرکت‌ها رو میخری سود میکنی ما 40 میلیون تو بورس داریم من زیاد بلد نیستم داداشم ...

ضررم کردین تا حالا؟ 

جوری نباشه یهو پولم از بین بره 

اصن میشه با پول کم تو بورس سهم خرید یا عضو شد؟ 

مثلا با ۱۰۰ تومن 

کم کم نفع کنی و پولت زیاد بشه

خب شما اولا بگین کدوم شهر هستین و اینکه بله فروش از واسطه داریم شما غیر حضوری انجام میدن کار رو

من کرمانشاهم 

راستش هر کاری باشه انجام میدم ولی کلی فک کردم هر کاری باید اول مشتری دست ب نقدش باشه 

منم حداقل ماهی یه تومن دربیارم قانعم و توقع بیشتری ندارم یه پول تو جیبی داشته باشم 

ولی همه کاری یا باید بری بیرون از خونه صب تاااا شب ک من دوس ندارم و متاهلم باید قید زندگیمو بزنم ب خاطر چندرقاز 

یا باید مشتریشو داشته باشی ک تو خونه انجامش بدی

ضررم کردین تا حالا؟  جوری نباشه یهو پولم از بین بره  اصن میشه با پول کم تو بورس سهم خرید ...

بعضی روزا ضرر هم داره ما 1 ماهه پول گذاشتیم 3میلیون سود کردیم چون کرونا اومد یکم کمتر شده سودا اگه کردنا بره خیلی بیشتر سود میده 

با100هزار تومن هم میشه وارد بورس شد

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید لطفا 🙏😻
خب مکرومه بافی یا هر هنر دستی دیگه ای  باید بازار فروششم باشه و مشتریشو داشته باشی من برم دوره ...

یکی از دوستام چهار تا بچه داره(دو تا پسر و دوقلوی دختر) 

مکرومه بافی میکنه،  میگفت دو روز یک کیف میبافم،  دونه ای دویست میفروشم،  توی تلگرام کانال داشت و  اینستا.. مشتری هاش اینترنتی بودن،  فروش خوبی داشت... 

نه من خودم کارهای هنری بلد نیستم و درآمدم از بورس#  هست...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...