2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل بازخیلی سخته دوران نقاهت طولانی داره سعی کن لاپاراسکوپی بکنی

عمل باز وحشتناکه .من وقتی عمل کردم بچه شیر خوار داشتم  واقعا بهم فشار اومد بچم توی خونه دو روز بدون شیر مادر  پیش باباش بود فقط سوپ باباش بهش میداد .

من یک دفعه درد گرفتم رفتم دکتر سونو نوشت بعد مشخص شد یه سنگ ۱۷ میلیمتری توی صفرام هست دکتر گفت باید ...

مال منم 17 هست. قبلا درد داشتم فعلا خوبشدم. اما آنزیم هام میره بالا. تو بارداری هم میرفت بالا بچمو از دست دادم. واسه بارداری مجدد باید عمل کنم

خدایا شکرت🖤
وای منم کیسم0 پرسنگه قبل عیدمیخواسم عمل کنم نشد الانم چند روزه همش درد دارم تواین وضعیت چیکارکنم

منم عین وضعیت شما گیر کردم. وقت عمل فعلا موند واسه خاطر کرونا

خدایا شکرت🖤

منم لاپاراسکوپی،یه شب بیمارستان بودم ،یک روز هم توی خونه استراحت کردم،چون خیلی وزن کم کرده بودم بدنم ضعیف شده بود ،دو سه روزی طول کشید که موقع راه رفتن و از جا بلند شدن،اذیت نشم

مطالب روانشناسی در پیج من در اینستاگرام، bemazis@
منم لاپاراسکوپی،یه شب بیمارستان بودم ،یک روز هم توی خونه استراحت کردم،چون خیلی وزن کم کرده بودم بدنم ...

ممنون گلم. خیلی سخته عملش؟ بیهوشی بود؟ یا بیحسی؟ 

خدایا شکرت🖤
ممنون گلم. خیلی سخته عملش؟ بیهوشی بود؟ یا بیحسی؟ 

بیهوشی بود و عملش که سخت و حاد نیست اما یه کم بعدش اذیت شدم چون بدن رو با گاز پر میکنن که بتونن لاپاراسکوپی کنن و راحت تر به اعضای بدن دسترسی داشته باشن،سه تا زخم خیلی کوچک روی شکمم هست ،و چون بدن رو باز نمیکنن برای همین گاز میزنن،وقتی به هوش اومدم این گازه باعث میشد یه کم پشت شونه هام درد داشت،که بیست و چهار ساعت بعد برطرف شد،ولی گفتم که به خاطر اینکه دوازده کیلو وزن کم کرده بودم قبل عمل،بدنم ضعیف شده بود،شما سعی کن خودتو تقویت کنی چون واقعا عملش چیز خیلی ساده ایه و اصلا نگران نباش،امیدوارم همیشه سلامت باشی،لطفا تا قبل عمل هم غذاهای چرب نخور که درد میاد سراغت مثل کله پاچه یا دل و جگر یا زرده تخم مرغ

بیهوشی بود و عملش که سخت و حاد نیست اما یه کم بعدش اذیت شدم چون بدن رو با گاز پر میکنن که بتونن لاپا ...

چطوری واز کجا گاز میزنن؟ نشنیده بودم. ببخشید زیاد سوال کردم ❤

خدایا شکرت🖤
چطوری واز کجا گاز میزنن؟ نشنیده بودم. ببخشید زیاد سوال کردم ❤

همون قسمتی که سوراخ میکنن برای اینکه پنس جراحی رو وارد کنن،روی شکم،برای من سه تا برش خیلی کوچک دادن،تقریبا اندازه نیم سانت،از همین جا گاز وارد بدن میکنن که بدن حجیم بشه ،راحت تر بتونن ابزار جراحی رو تکون بدن،اشکالی نداره عزیزم