2777
2789
عنوان

لعنت ب من

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو عزیزم

من 27'28'29ماه قبل روز تخمک گذاریم بود اقدام کردیم واسه بارداری.امروز باید پری میشدم ک نشدم.صب سرگیجخه شدید و گلاب ب روت بالا اوردم.؟ب نظرت باردارم؟الانم زیر شکمم درد میکنه

من 27'28'29ماه قبل روز تخمک گذاریم بود اقدام کردیم واسه بارداری.امروز باید پری میشدم ک نشدم.صب سرگیج ...

ممکنه خب 

باید ازمایش بدی 

حالا الان ک ی ماهم نشده ولی چهارماهم ک گذشته بود نمیتونستم قاطع بگم بارداری 

ممکنه عفونت داشته باشی سیکلت بهم خورده باشه یا.... 

حتما باید بتا چک کنی

دلتون گرم 🌸
ممکنه خب  باید ازمایش بدی  حالا الان ک ی ماهم نشده ولی چهارماهم ک گذشته بود نمیتونستم قا ...

عفونت ندارم سیکلامم منظمه28روزس.ترشحاتم ابکی و بی بو پاهام سرده بالاتنه گرم.ی هفتس موقع خواب دستوپام درد میکنه ک تا صب خاب نمیبره.

عفونت ندارم سیکلامم منظمه28روزس.ترشحاتم ابکی و بی بو پاهام سرده بالاتنه گرم.ی هفتس موقع خواب دستوپام ...

این سردی گرمی ه دست و طب سنتی میگه 

با این شرح حال بهتره اهنت چک بشه و ازمایش خون و کارکرد کبد و تیروئید 

ازمایشای قبل بارداری و انجام دادی؟ 

ببین حتی منظم ترین سیکل هم نمیشه قاطع درباره بارداریش نظر داد حتماااا باید بتا چک بشه بدون برو برگرد :) 

دلتون گرم 🌸
این سردی گرمی ه دست و طب سنتی میگه  با این شرح حال بهتره اهنت چک بشه و ازمایش خون و کارکرد ...

اره از چکاب دادم هم ویتامین د میخورم هم فولیک اسید و الان هف ماهمشکلی ندارم

کلافه شدم الانم زمانیه نمیشه رف دکتر😭😭

خودتو کلافه نکن 

والا من خودمم پاهام سرده بالاتنمه م گرمه :)) 

تا قبل کامنت شمام بهش دقت نکرده ودم 😂

شاید از بی تحرکی ه یا غذایی که بهت نمیسازه یا اسپاسم داری یا کم کاری تیرویید یا اختلال کارکرد پاراتیرویید 

واقعا بدون معاینه و ازماینظری داده بشه کار اشتباهیه 

فقط میتونم بگم نگران نباش و غذا و سبک زندگیتو اصلاح کن و بعد تو شرایط میزون برو دکتر ❤️

دلتون گرم 🌸
خودتو کلافه نکن  والا من خودمم پاهام سرده بالاتنمه م گرمه :))  تا قبل کامنت شمام بهش دقت ...

فدات عزیزم شرمنده وقتتم گرفتم انشالله ی متخصص برجسته بشی و مایه افتخار شب بخیر دکتر جونم😍😍😍😍