2777
2789
عنوان

لعنت ب من

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو عزیزم

من 27'28'29ماه قبل روز تخمک گذاریم بود اقدام کردیم واسه بارداری.امروز باید پری میشدم ک نشدم.صب سرگیجخه شدید و گلاب ب روت بالا اوردم.؟ب نظرت باردارم؟الانم زیر شکمم درد میکنه

من 27'28'29ماه قبل روز تخمک گذاریم بود اقدام کردیم واسه بارداری.امروز باید پری میشدم ک نشدم.صب سرگیج ...

ممکنه خب 

باید ازمایش بدی 

حالا الان ک ی ماهم نشده ولی چهارماهم ک گذشته بود نمیتونستم قاطع بگم بارداری 

ممکنه عفونت داشته باشی سیکلت بهم خورده باشه یا.... 

حتما باید بتا چک کنی

دلتون گرم 🌸
ممکنه خب  باید ازمایش بدی  حالا الان ک ی ماهم نشده ولی چهارماهم ک گذشته بود نمیتونستم قا ...

عفونت ندارم سیکلامم منظمه28روزس.ترشحاتم ابکی و بی بو پاهام سرده بالاتنه گرم.ی هفتس موقع خواب دستوپام درد میکنه ک تا صب خاب نمیبره.

عفونت ندارم سیکلامم منظمه28روزس.ترشحاتم ابکی و بی بو پاهام سرده بالاتنه گرم.ی هفتس موقع خواب دستوپام ...

این سردی گرمی ه دست و طب سنتی میگه 

با این شرح حال بهتره اهنت چک بشه و ازمایش خون و کارکرد کبد و تیروئید 

ازمایشای قبل بارداری و انجام دادی؟ 

ببین حتی منظم ترین سیکل هم نمیشه قاطع درباره بارداریش نظر داد حتماااا باید بتا چک بشه بدون برو برگرد :) 

دلتون گرم 🌸
این سردی گرمی ه دست و طب سنتی میگه  با این شرح حال بهتره اهنت چک بشه و ازمایش خون و کارکرد ...

اره از چکاب دادم هم ویتامین د میخورم هم فولیک اسید و الان هف ماهمشکلی ندارم

کلافه شدم الانم زمانیه نمیشه رف دکتر😭😭

خودتو کلافه نکن 

والا من خودمم پاهام سرده بالاتنمه م گرمه :)) 

تا قبل کامنت شمام بهش دقت نکرده ودم 😂

شاید از بی تحرکی ه یا غذایی که بهت نمیسازه یا اسپاسم داری یا کم کاری تیرویید یا اختلال کارکرد پاراتیرویید 

واقعا بدون معاینه و ازماینظری داده بشه کار اشتباهیه 

فقط میتونم بگم نگران نباش و غذا و سبک زندگیتو اصلاح کن و بعد تو شرایط میزون برو دکتر ❤️

دلتون گرم 🌸
خودتو کلافه نکن  والا من خودمم پاهام سرده بالاتنمه م گرمه :))  تا قبل کامنت شمام بهش دقت ...

فدات عزیزم شرمنده وقتتم گرفتم انشالله ی متخصص برجسته بشی و مایه افتخار شب بخیر دکتر جونم😍😍😍😍