2777
2789
عزیزممم😍😍خودت گل بودی حتما

فداتشم. نمیدونم. اما خداييش نمونس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مادرشوهرم پیره خیلی گله اما تمام جاریام که یکی 20سال پیش اومد تا الان ازش بدی ندیدن و نشنیدم که از گل نازک‌تر بهشون گفته باشه خواهرشوهرام هم ماه ماه ماه گوش شیطون کر

و بالعکس.بخدا من خیلیییی مادرشوهر ها هم دیدم ماااه اند و در عوض عروووووس بخدا من ب جاشون خجالت میکش ...

اره این درسته قبول دارم ک بعضیا واقعااا دیگ خیلی بی ادبن که تو رو طرفی ک جا مادرش وامیسته و حرف میزنه 

البته نظر کلی من اینه هرچقدرم طرف بددد باشه

خدا هست ما چرا خودمونو زشت کنسم بسپاریم ب خدا 

مامانم مادر شوهر یا همون خارصوعه ولی به همه چی میخوره الا مادرشوهر از بسکه مهربونی میکنه در حق عروسمون گوشت میخره پاک مبکنه چرخ میکنه با کمک هم بسته بندی میکنه میبره دم خونشون یا باهم سبزی میخرند پاک میکنه وکمکش یا باقالی که میخرند میره خونشون پاک میکنه وخلاصه کلی کمکش تازه همیشه بهترین کادوها راهم براش از سفر میخره .

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀
مامانم مادر شوهر یا همون خارصوعه ولی به همه چی میخوره الا مادرشوهر از بسکه مهربونی میکنه در حق عروسم ...

ایشالله سایه مادرتون بالا سرتون باشع همیشه عزیزم😍😍😍😍

اره این درسته قبول دارم ک بعضیا واقعااا دیگ خیلی بی ادبن که تو رو طرفی ک جا مادرش وامیسته و حرف میزن ...

دقیقاااا بابا چندسال زحمت کشیده خون دل خورده بچه بزرگ کرده حالا نباید بچه چهارتا دارو بره بخره برای مادرش😔

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

همه ی مادرشوهرا حس حسادت دارن یاحالا اینکه چرا دخترشون بهترز عروسشون نشد یا توزندگی خودشون ک چرا شوهرم برام اینکاروکرد ولی پسرم برا زنش ن😐👌

بحثم نکنین بامن مادرشوهر ذلیلا😂😎

شماره موبایل این اکانت در تاریخ ۸اردیبهشت ۱۴۰۴سلب امتیاز شده است.

دقیقاااا بابا چندسال زحمت کشیده خون دل خورده بچه بزرگ کرده حالا نباید بچه چهارتا دارو بره بخره برای ...

🙁🙁🙁هنوز اونقدری شاسد بزرگ نشدیم ک درک کنیم🙁😕انشالله خدا صبر بزرگی ب هممون بده ک یه وقت خدای نکرده بی احترامی صورت نگیره

ایشالله سایه مادرتون بالا سرتون باشع همیشه عزیزم😍😍😍😍

خیلی ممنونم همیشه مامانم میگه مهربونی میکنم در حق دختر مردم تا پس فردا خدا جواب منو بده ومردمم به دخترم مهربونی کنند.

هزار مرتبه خواندم دعا میان قنوت خدا کند که نباشد کسی دچار کسی ♥️♥️♥️🥀