2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانما من چیکارکنم برادر شوهرم تو این اوضا میخواد برای خانمش که عقدن خونه ما تولد بگیره چیکار کنم به ...

کرونا را باهم شکست میدهیم این فیلمای درباره کرونا رو بذار تو گروه فامیلی روزی ده تا بذار شاید حالیشون شد 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
خانما من چیکارکنم برادر شوهرم تو این اوضا میخواد برای خانمش که عقدن خونه ما تولد بگیره چیکار کنم به ...

استوری بزار قرنطینه#   در_خانه_بتمرگید‍ # ‍ کرونا را جدی بگیرید  

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
تازه عقد کردن میگه دوست دارم خونه شما بگیرم.نمی دونم چه جوری بگم نه ناراحت نشه

عجببب از تو خل تر پیدا نکرد لابد. ولش کن بابا. اگه بچه داری بهونه بیار بگو میترسم بخاطر بچه.اگرم بچه نداری خودتو بزن به مریضی برو خونه مامانت استراحت کن

کرونا را باهم شکست میدهیم این فیلمای درباره کرونا رو بذار تو گروه فامیلی روزی ده تا بذار شاید حالیشو ...

گروه فامیلی نداریم میگه ما خانواده ایم وتو قرنطینه بودیم اشکال نداره جمع بشیم

مسیولیت اجتماعیمونه که برای هممون رفت وامد غیر ضرروری نداشته باشیم این اوج خودخواهیه که بگیم برام مه ...

دقیقا تو تاپیک یکی از معروفای سایت که همه عاقل میدوننش و ازش سوال خونه داری و بچه داری میپرسن خوندم میگفت که از قم رفته اصفهان دیدن پدر و مادرش ،میگفت دو روز رفتم اومدم مطمئنم سالمیم!!!!!

از بقیه چه انتظاریه

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
۴تا پر ادعا و بی سواد مثل شما باعث میشن امار بره بالا دعوت کن بعدش با هم برید بیمارستان بستری بشید& ...

اولا درست صحبت کن ما خودمون به اندازه کافی رعایت میکنیم بعدم اینهمه رفت و امد کردیم نگرفتیم به همین به بار میخوایم بگیریم 

خودمون اگه احساس کنیم یه درصد علائمشو داریم اینقدر وجدان داریم که طرف کسی نریم

🧚‍♀️
اولا درست صحبت کن ما خودمون به اندازه کافی رعایت میکنیم بعدم اینهمه رفت و امد کردیم نگرفتیم به همین ...

متاسفم واست 

رفت و امدتونم زیاده افتخارم میکنین؟؟!!!میدونستی بعضیا فقط ناقلن و علائمی ندارن؟؟!!!خدا عقل بده

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
2790
2778
2791
2779
2792