2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂عالی بود

دقیقا همینطوره

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
خواهر شوهر من داره جون میده امسال عید دیدنی نرفته البته خونه من اومده ها😤😤😤😤

خواهر شوهر منم خونه ما اومده امشبم مارو دعوت كرده هرچي ميگم كرونا اومده ميگه ديروز پيش هم بوديم ديگه 

تا حالا اينجوري قانع نشده بودم 😐😐😐

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......
🤣😂من که خواب بیرون رفتن میبینم دوماه هست قرنتیخ هستم از ۲۲بهمن

الان شهر چقدر تغيير كرده منم يه ماه و نيمه خونم پوسيدم ديگه وسواس گرفتم بس دستمال تو دستمه 

بيشتر روزم كه خوابم 

خدا كنه تعطيلات يهو تموم نشه وگرنه بدن من شوك بهش وارد ميشه

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......
الان شهر چقدر تغيير كرده منم يه ماه و نيمه خونم پوسيدم ديگه وسواس گرفتم بس دستمال تو دستمه  بي ...

وایی فک کن من پسر دوسالم خیلی می ه رو اعصابم مجبورم بفرستمش خونه مامان بزرگش پیش عمه ش بغل دستمه !!!!

اً