2821
2789
دلتون خوشه هااااا، من یکی از دوستانم تمام این آزمایشاتو انجام داد، گفتن سالمه بچش بدنیا اومده، سندرو ...

دوست شما یا این ازمایشو نداده به شما دروغ گفته

یا فقط غربالگری رفته و جای معتبر نرفته

پولشو از جیب شما نداده که خودش داده

نفهمیاتو ببر جای دیگه

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

[QUOTE=130511867]دلتون خوشه هااااا، من یکی از دوستانم تمام این آزمایشاتو انجام داد، گفتن سالمه بچش بدنیا اومده، سندرو ...[/Q

باشوهرشون فامیلن باسابقه دارن توخانوادشون

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

به من گفتن بچت قلبش مشکل داره، احتمالش خیلی کمه بمونه، اگرم بمونه باید همون روزای اول جراحی بشه، به من میگفتن بچه ی شش ماهه رو سقط کن، پیش بهترین پزشکای ایران و بهترین بیمارستانا رفتم گفتن مشکل داره که داره، بچم بدنیا اومد سالم سالم سالم سالمه، این آزمایشا و سونو و غربالگریااااا همش کشک، 

اهان. ایشالله که کنجدتون صحیح و سالمه عزیزم! من ۳۴سالمه دوتا گل پسر دارم . ان تی من دو بود . انومال ...

خداحفظشون کنه

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
به من گفتن بچت قلبش مشکل داره، احتمالش خیلی کمه بمونه، اگرم بمونه باید همون روزای اول جراحی بشه، به ...

اره عزیزم این غربالگری ها فقط خطاهای دستگاهی هست. واسه کنجد منم دعاکن سالم باشه منم زیر بار سلفری و امنیو نرفتم 

شاد بودن تنها انتقامی است که میتوان از دنیا گرفت ، پس همیشه شاد باش . . .
بیشعور، ی ذره عفت کلام داشته، آدم احمق هر کسی نظرشو میده، توام یکم شعور داشته باش، نفهم خودتی و ننه ...

ساقیتو عوض کن خودتم به یه دکتر نشون بده

بدبخت شوهرت😂😂😂

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩