2777
2789
عنوان

جوش صورت😳

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 53 پست
محلول، یک درصد ولی کنارش صورتمو با صابون فیروز هم میشستم

وای برامن۴درصده🤦‍♀️نکنه اون باعث شد صورتم پرجوشو تاول بشه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ینی انقد کرم و قرص استفاده کردم دیگ حالم بهم میخوره از هرچی کرم ضد جوشه

منم😭😭😭این کرونای خر بره زودتر برم پیش یه دکتر آزمایش بدم ببینم چمه

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
درصد بالاتر صورتو زخم میکنع 1درصد دیرتر خوب میکنع ولی ن پوستع پوستع میشع صورت ن قرمز

مرسی عزیزم خیلی راهنماییت ب دردم خورد😍

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

بچه ها نظراتتونو خوندم و از روشاتون استفاده میکنم و اونایی که گفتن یهو جوش دراوردن بی دلیل امکان نداره بگردید ببینید چیکار کردید پوستتون خراب شده الانم قرنطینه اید زمانه خوبی برا استراحت دادن به پوست و ارایش نکردنو ماسک زدنه، دلیله جوش ممکنه هورمونی باشه، رعایت نکردن بهداشت (حموم دیر به دیر و نشستن رو بالشتیو پتو) ، خوردن گرمیجات و غذاهای چرب، استفاده از کرم پودر تاریخ گذشته یا کرم پودری که به پوستتون نمیسازه، استفاده از مایع شوینده ناسازگار با پوستتون، استفاده از قرص یا دارو که باعث جوش شده، نشستن صورت قبل خواب ( صورت قشنگ باید شسته شه چون چربی میمونه و باعث جوش میشه) ، در کل خیلی مراقب باشید پوست خیلی مهمه تو زیبایی 

دعا کنید روشاتونم جواب بده چون هرچقد کرم پودرم میزنم باز کامل محو نمیشه بیشترم لکایه قرمزه تا جوش

دکترم رفتم استفاده کردم از داروهاش تاثیر نداشت اصلا