2777
2789

هستن اینجوری ؟ مثلا زن داداششون خشگلیش کمار باشه نسبت ب زن‌خودشون ؟ میفهمید  یا جوری بروز میدن‌ ایا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره معلومه ک هرکس بهترین رو واسه خودش میخواد الان من از نظر چهره خیلی سرتر از جاریامم خوشحالی شوهرمم از این بابت حس میکنم کلا قیافه واسه شوهرم خیلی مهمه

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

بلاخره هرکی دوست داره همسرش سرآمده خانواده باشه با اینکه طرز فکر غلطی هست ولی ته دلشون ممکنه چنین حسی باشه. ولی این واسه زمانی که یا عروس و داماد جدید تازه وارد خانواده شدن یا فاصله همسر با همسر برادر یا خواهر خیلی زیاد باشه و اون شخص خیلی خیلی بالاتر باشه وگرنه زود همه چی عادی میشه

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

نه شوهر من اینجوری نبود. اتفاقا برادرش پیگیر ازدواج بود همش بهش میگفت دختر تحصیلکرده بگیر قدش بلند باشه فلان باشه بهمان باشه خلاصه واقعا بهترین رو واسه داداشش میخواست .مقایسه اشتباهه من هرچی هستم باید برای شوهرم باشم اینکه دلش بخواد مثلا من تو خانواده خوشگل تر باشم معنی نداره 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
هردو ولی اون‌پوستش عالیه

عزیزم عروس اولی همیشه اذیت میشه کاری هم به زشتی و قشنگی نداره من از جاریم خیلی خوشگلترم اینو همه فامیلشون جلو مادرشوهرم گفتن ولی به قول معروف تمریناشونو رو من کردن ،من ۲ سال  خونه خودشون بودم و صدام بالا میرفت میریختن تو خونه م بهم بدوبیراه میگفتن و منو مقصر میکردن ۱۰ سال مستاجر بودم و دربه در خونه های مردم و شوهرم هر کاری بگی کرد تا یه لقمه نون دربیاره جرات نداشتم خونه شون که میرم کنار شوهرم بشینم کلی متلک مینداختن 

ناهار و شام یا حاضری بود یا یه دمپختک خیلی احترام میزاشتن خورشت میپختن و کلی درد دیگه که تو دلمه

الان واسه جاری کوچیکم که برادرشوهرم بیکارم هست و صبح تا شب تو خونه باباش با زنش هم دادن و خوابیدن  خونه خریدن ماشین برادرشوهرم رو زیر پای جاری گداشتن کلی طلا ملا واسش خریدن جاریم همه چی بهشون میگه هر هر میخندن فقط خونه مادرشوهر و خواهرشوهرم دست به سیاه و سفید نمی زنه ولی احترامش بیشتر از منه که مث کوزت کار میکنم

هر دفعه اونجا باشه کباب و پلو گوشت واسش میپزن

لازم به ذکر من ۱۷ سالم بود ازدواج کردم اون ۲۷ سالشه تازه عقد کرده البته من الان ۲۹ سالمه 

خانواده و فامیل من با شخصیتن و آدم حسابی و سرشناس

خانواده ی جاریم هیچکدوم تو عقدش نیومدن همسایه هاشون اومده بودن واسه عقدش

بله اینارو گفتم که بدونی عروس اولی که باشی دختر شاه م باشه دومی که بیاد هر گره گوری هم که باشه اون عزیزتر

البته شوهرم همیشه میگه شاهنامه آخرش خوشه